Harry af gegeven samen met zijn broertje en zusje bij de shelter van Animal Resue Sofia. Gelukkig maar want anders waren ze vast gedumpt op straat en met alle gevolgen van dien.

Daarna moest Harry in het puppy shelter van A.R.S verblijven tot dat hij mag reizen naar Nederland.

Daar heeft hij kennis gemaakt met de vele vrijwilligers van jong tot oud want die gingen hem alvast leren hoe het is om aan de riem te moeten lopen.
Of even opgetild te worden of even lekker ravotten met de vele vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de pups.

Daar heeft Harry ook de hele dag speelse soort genoten om hem heen om lekker mee te spelen of even een kijkje nemen bij de boerderij dieren die ze daar ook hebben.
We kunnen vertellen dat deze prachtige pup een hoop positieve indrukken heeft opgedaan en hij klaar is voor een liefdevol adoptiegezin waar hij mag gaan wonen.

Harris is een een super lieve zachtaardige schat. Alhoewel hij de grootste is van het nest, is hij duidelijk het ‘sukkeltje’ van het nest. Hij vind alles prima en is erg gemoedelijk. Hij is dol op knuffels om mee te spelen, maar ook om ze te geven aan mensen. Hij vind iedereen en alles leuk en zou een geweldig maatje zijn voor iedereen.

Harry is een (kruising) Bulgaarse herder en die hebben een karakter van een retriever en worden tegenwoordig veel gebruikt als therapiehond. Dit mede door hun zachtaardige karakter en hun leergierigheid.

Zoals elke pup zal Harry ook nog de nodige dingen moeten gaan leren.

Deze lieve pup is op 14 Juli aangekomen in zijn opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden i.v.m gewenning.

Naam Harry
Geslacht reu
Leeftijd 02-03-2018
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 14/07/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 19/07/2018
Type hond Bulgaarse herder
Nestnaam H-nest T10 2018

Voor Harry zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Harry zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.