Harris en zijn broer en zus werden gevonden in een klein dorpje (Herakovo) in de buurt van hoofdstad Sofia. Ze zaten daar in een pleeggezin tot er plek voor ze was in het puppy shelter van A.R.S waar ze verblijven tot dat zij mag reizen naar Nederland.

Daar heeft hij kennis gemaakt met de vele vrijwilligers van jong tot oud want die gingen hem alvast leren hoe het is om aan de riem te moeten lopen.
Of even opgetild te worden of even lekker ravotten met de vele vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de pups.

Daar heeft Harris ook de hele dag speelse soort genoten om hem heen om lekker mee te spelen of even een kijkje nemen bij de boerderij dieren die ze daar ook hebben.
We kunnen vertellen dat deze prachtige pup een hoop positieve indrukken heeft opgedaan en hij klaar is voor een liefdevol adoptiegezin waar hij mag gaan wonen.

Harris is een lieve pup die erg sociaal is en dol op mensen is. Hij is een zachtaardig pup die graag speelt met zijn speeltjes en de andere honden. Het is een stabiele pup die super zou passen in een gezin met kinderen.

Harris is een (kruising) Bulgaarse herder en die hebben een karakter van een retriever en worden tegenwoordig veel gebruikt als therapiehond. Dit mede door hun zachtaardige karakter en hun leergierigheid.

Zoals elke pup zal Harris ook nog de nodige dingen moeten gaan leren.

Deze lieve pup komt is op 14 Juli aangekomen in zijn opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden i.v.m gewenning.

NaamHarris
Geslachtreu
Leeftijd02-03-2018
Gecastreerdja
GrootteMiddelmaat
Goed met kinderen?Ja
Katten?Ja
WoningtypeGeen voorkeur
HerkomstBulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds14/07/2018
Statusgeplaatst
Geplaatst op23/07/2018
Type hondBulgaarse herder
NestnaamH-nest T10 2018

Voor Harris zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Harris zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.