Harra en haar broertjes werden gevonden in een klein dorpje (Herakovo) in de buurt van hoofdstad Sofia. Ze zaten daar in een pleeggezin tot er plek voor ze was in het puppy shelter van A.R.S waar ze verblijven tot dat zij mag reizen naar Nederland.

Daar heeft zij kennis gemaakt met de vele vrijwilligers van jong tot oud want die gingen haar alvast leren hoe het is om aan de riem te moeten lopen.
Of even opgetild te worden of even lekker ravotten met de vele vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de pups.

Daar heeft Harra ook de hele dag speelse soort genoten om haar heen om lekker mee te spelen of even een kijkje nemen bij de boerderij dieren die ze daar ook hebben.
We kunnen vertellen dat deze prachtige pup een hoop positieve indrukken heeft opgedaan en zij klaar is voor een liefdevol adoptiegezin waar zij mag gaan wonen.

Harra is een geweldige pup, open, sociaal, nieuwsgierig. Ze is een echte lieverd die dol is op mensen en aandacht en zou een leuk hondje zijn voor elk gezin. Ze is speels met speeltjes en honden en kan ook heel goed met kinderen.

Harra is een (kruising) Bulgaarse herder en die hebben een karakter van een retriever en worden tegenwoordig veel gebruikt als therapiehond. Dit mede door hun zachtaardige karakter en hun leergierigheid.

Zoals elke pup zal Harra ook nog de nodige dingen moeten gaan leren.

Deze lieverd is op 14 Juli aangekomen in haar opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden i.v.m gewenning.

Naam Harra
Geslacht teef
Leeftijd 02-03-2018
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 14/07/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 14/07/2018
Type hond Bulgaarse herder
Nestnaam H-nest T10 2018

Voor Harra zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Harra zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.