Hanna is samen met haar broertje afgegeven bij de shelter van Animal Resue Sofia dus wij weten helaas niet haar hele geschiedenis maar we kunnen wel vertellen dat deze 2 lieverds echt een kans willen krijgen om wel gewenst te zijn in Nederland.

Daarna moest Hanna in het puppy shelter van A.R.S verblijven tot dat zij mag reizen naar Nederland.

Daar heeft zij kennis gemaakt met de vele vrijwilligers van jong tot oud want die gingen haar alvast leren hoe het is om aan de riem te moeten lopen.
Of even opgetild te worden of even lekker ravotten met de vele vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de pups.

Daar heeft Hanna ook de hele dag speelse soort genoten om haar heen om lekker mee te spelen of even een kijkje nemen bij de boerderij dieren die ze daar ook hebben.
We kunnen vertellen dat deze prachtige Hanna een hoop positieve indrukken heeft opgedaan en zij klaar is voor een liefdevol adoptiegezin waar zij mag gaan wonen.

Hanna is echt een ontzettend lief pupje, lief, vrolijk, zacht, dol op knuffelen en dol op mensen en kinderen. Ze is speels en speelt graag met speeltjes en honden. Echt een heerlijk hondje voor iedereen die valt voor haar zachte karakter.

Zoals elke pup zal Hanna ook nog de nodige dingen moeten gaan leren.

Deze lieve pup is op 14 Juli aangekomen in haar opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden i.v.m gewenning.

Naam Hanna
Geslacht teef
Leeftijd 15-03-2018
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 14/07/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 17/07/2018
Type hond Bulgaarse herder
Nestnaam Nest 1 - T10 2018

Voor Hanna zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Hanna zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.