Bijzondere Gypsy was geplaatst bij een gezin met kinderen en moest herplaatst worden omdat ze daar niet meer op haar plek was.
Dit komt mede omdat ze verkeerd begeleid is in haar opvoeding en alles als negatief zag doordat ze ontzettend bang en overprikkeld is geworden.
De normaalste dingen in het leven snapte ze niet meer en wordt daarin erg onzeker wat leidt tot stress en deze signalen zijn helaas of nooit ingezien of verkeerd op / aangepakt.
Hierdoor heeft zij problemen gekregen met de bench, spullen delen en met aaien/aanraken door vreemde mensen en ‘straffen’
Ze is op dit moment alweer ruim een jaar bij ons terug en heeft op verschillende plekken en bij 3 vaste mensen(gezinnen) ontzettend veel bijgeleerd.
Ze hebben hard gewerkt om al haar negatieve ervaringen om te zetten naar positieve en leuke ervaringen en van een super onzekere hond die nix anders deed dan vluchten of uithalen is ze ontwikkeld tot een heerlijke metgezel die nog zeker dingen bij moet leren of opnieuw moet ‘aanleren’ als ze een nieuw thuis vind.
Gypsy is een hond die moeilijk te omschrijven is, want ondanks haar minpunten is ze echt een super geweldige hond.
Wij zoeken voor Gypsy een baasje die in ieder geval een stabiele hond heeft want ze vind spelen met andere honden geweldig, ze is echt een hond die super kan genieten van andere honden in haar omgeving.
Ze heeft maanden geleefd op een appartement samen met meerdere andere honden en een kind van 10 tijdens haar training in de stad, waar zij prima los kon lopen in het park mits er goed opgelet word dat onbekenden haar niet ongevraagd aaien. Zelf zou ze nooit het eerste contact opzoeken en negeert zij alle mensen gewoon op straat.
Na gewenning is voor ze voor gezinsleden erg lief en aanhankelijk maar moet met vreemde mensen goed begeleid worden, wij zijn hier nog ontzettend hard mee aan het trainen.
Gypsy is een hond waar je heerlijk mee kan wandelen en training, ze is begonnen met speurtraining naar vermiste hond en dit vind zij geweldig en ze heeft daarvoor een goede aanleg.
Mensen die met haar zouden willen werken en trainen op een consequente, maar rustige manier zonder straffen en geduld zouden een geweldige hond aan haar hebben.
Gypsy kan prima alleen zijn ( met andere honden ) op de dag, kan super goed mee met de auto, is gewend om mee te gaan met de bus en trein, vind zwemmen en apporteren geweldig.
Luistert prima zowel aan de lijn als los,
Ze is erg aanhankelijk wanneer ze je kent en voldoende rust en sturing heeft.
Ze vind zwemmen geweldig, kan mee naar de stad, restaurant, het cafe, op vakantie, naar parken en kan prima overal wandelen en gaat graag overal mee naar toe.
Bent u de lieve, rustige consequente baas die ons meisje alle sturing en liefde kan geven?
Veel filmpjes beschikbaar

NaamGypsy
Geslachtteef
Leeftijd10-04-2016
Gesteriliseerdja
GrootteMiddelmaat
Goed met kinderen?Ja
Katten?Onbekend
WoningtypeVoorkeur voor een tuin
HerkomstBulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds03/09/2016
Statusbeschikbaar
Type hondBulgaarse herder
NestnaamAlka's J-nest 2016

Voor Gypsy zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Gypsy zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.