Onze prachtige en bijzondere Greta had baasjes in het land van herkomst, tot die besloten dat ze haar niet meer wilde en daarom werd zij als oud vuil naar het dodenstation gebracht waar ze samen met Ronda en Lady het hart veroverde van 1 van de vrijwilligers van onze stichting in Bulgarije die daar soms komen helpen.

Ze zijn met zijn 3en naar de shelter van Animal Rescue Sofia in Bulgarije over gebracht en verdienen zo om een liefdevolle leven te hebben.

Greta is een mooie lieve teef die ontzettend lief en knuffelig is naar mensen en kinderen toe. Als er mensen komen springt ze uit  enthousiasme tegen je aan en wil graag knuffelen. Wandelen is een goede 2de optie want ze vind het heerlijk om lekker lange stukken te wandelen.

Greta ligt het liefst lekker bij je voeten of in haar eigen mand die vind ze echt geweldig. Alhoewel Greta prima met honden overweg kan en graag speelt, vind ze te drukke opdringerige honden wat minder en die corrigeert ze dan beschaafd. Als ze dat snappen rent ze graag met ze in de tuin en deelt ze ook haar mandje met ze, zo ook met haar eten.

Ze is gewoon een lieve schat die zo graag alle aandacht wil van mensen dat ze soms even vergeet dat ze die soms ook wel s moet delen met de andere honden.

We gunnen dit uber schattige meisje die het hart van iedereen steelt die haar leert kennen dan ook zo graag haar eigen thuis.

We zoeken voor Greta mensen (een gezin ) die graag lekker wandelen en knuffelen en snappen dat Greta zo onwijs veel liefde te geven heeft.

Deze lieve schat is op 26 oktober aangekomen in haar opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden i.v.m gewenning.

Naam Greta
Geslacht teef
Leeftijd 01-04-2016
Gesteriliseerd ja
Grootte Kleine middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Onbekend
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 27/10/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 06/12/2018
Type hond Kruising

Voor Greta zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Greta zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.