Onze prachtige Gerry is met haar 2 zussen en broertje naar de shelter gebracht toen ze ca. 15 weken waren. Ze heeft van jongs af aan gewoond met haar moeder in een gezin in het land van herkomst.

Ze is sociaal met honden en gewend aan katten.
Ze doet het al super in haar opvanggezin in Nederland en vindt aandacht echt geweldig als ze naar je toekomt. Soms kan ze nog wat bescheiden zijn, maar als ze 1 op 1 aandacht krijgt binnen in huis zie je haar helemaal vrolijk worden.
Ze heeft een relaxt karakter en je merkt dat het knuffelen op haar eigen tempo heel erg leuk vindt want ze komt nu al heerlijk bij je kroelen.

Buiten vind ze zwemmen en vertrouwde honden helemaal geweldig, maar natuurlijk moet ze daar nog hoop in leren, wat ze het liefst snel met haar nieuwe baasje zou doen.
Het is een schattige pup die niet zo heel groot zal worden want ze staat kort op haar beentjes. ( ze weegt nu zo 4 kilo en is zo’n 20 cm groot. )Ze kan al een heel klein beetje lopen aan de lijn, maar zoals elke pup zal ook Gerry nog de nodige dingen moeten gaan leren.

Deze beauty is op 3 februari aangekomen in haar opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel een intakeformulier in.

Naam Gerry
Geslacht teef
Leeftijd 20-08-2017
Gesteriliseerd ja
Grootte Klein/kleine middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 02/02/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 10/02/2018
Type hond Kruising
Nestnaam Biting bastards (little nest) 2018

Voor Gerry zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Gerry zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.