Lieve Geo kwam ontzettend onzeker en bang bij ons terug nadat het in zijn oude thuis situatie niet meer te doen was voor hem. In zijn oude thuis waren er met regelmaat kleinkinderen op visite, die heel veel van hem verwachte qua knuffelen en aandacht en daardoor is hij erg onzeker geworden.

Inmiddels verblijft Geo alweer een tijdje in zijn opvanggezin. Hier woont hij samen met zijn hele grote vriendin en dat vind hij helemaal geweldig.
Geo is dol op wandelen, hij vind dat echt heel leuk, op veilige terreinen kan hij ook prima loslopen.

Hij vind het fijn om te knuffelen met zijn baasjes, ligt graag naast je en slaapt ‘s nachts op bed momenteel.
Geo kan ook heel leuk spelen en kan zelfs beetje apporteren, hij kent de basis commando’s en is dol op voer.

Geo kan samen met de andere hond een paar uur op een dag alleen zijn, maar hij is dat op dit moment niet gewend. Daarom zou het fijn zijn als hij een thuis vind waar hij niet zo vaak en lang alleen hoeft te zijn, of waar hij gewoon mee op stap kan.

Vreemde mensen is hij echt wat onzeker tegen en daarin moet hij echt even wennen, als hij je eenmaal kent is het echt een ontzettend aanhankelijk schatje.

Voor mensen die gewoon een leuk handzaam hondje willen, die hem ook echt als hond gaan behandelen is het een super hondje. Je moet echter wel rekening houden met zijn behoeftes. Geo is geen hondje dat zich laat optillen, en ook zit hij niet graag op schoot.


Puppytekst:

Onze Geo is een leuke en speelse pup die hier in Nederland op zoek is naar zijn forever huisje aangezien dat in Land van herkomst niet mogelijk is.
Hij is vanaf zijn geboorte opgegroeid in een foster gezin samen met zijn mama, broer en zus en een lieve sociale pup die kleinblijvend is aangezien mama maar 8 kilo is.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

Naam Geo
Geslacht reu
Leeftijd 11-10-2015
Gecastreerd ja
Grootte Klein
Goed met kinderen? Ja, kinderen vanaf 12
Katten? Onbekend
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Roemenië
In Nederland bij Zalikas sinds 21/02/2016
Status geplaatst
Geplaatst op 06/06/2020
Type hond Kruising
Nestnaam Geologisch nest 2016

Voor Geo zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Geo zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.