02-02-2022 Duke is helaas ingeslapen na een darmafsluiting en de bijkomende schade.

Duke zoekt een nieuwe baas, omdat zijn huidige baasje hem niet kan bieden wat hij nodig heeft. Duke is een vriendelijke, zachtaardige, maar ook onzekere hond.
Duke is sociaal en rustig rondom andere honden. Soms wil hij even spelen, maar meestal zoekt hij liever zijn rust. Duke is gek op water, zwemmen en sneeuw. Hij vind het heerlijk om dan, op zijn manier, te spelen.
Duke kan netjes aan de lijn lopen, maar vind het niet altijd leuk om uitgelaten te worden. Hierbij hecht hij erg aan een vaste structuur en een duidelijk rondje.
In huis is hij over het algemeen rustig, al heeft hij soms wel even de gekke 5 minuten. Duke kan goed in de bench, en is dit ook gewend. Hij vind het heerlijk om samen te knuffelen, en gaat daar dan lekker voor liggen.
Duke is bekend met katten in huis, en gaat daar goed mee om. Hij vind ze erg leuk, maar is over het algemeen ook erg respectvol naar ze.
Ook vind Duke het fantastisch om mee te gaan in de auto. Lekker naar een zwem meer, een rustig bos of de heide vind hij fantastisch.
Wat Duke erg lastig vind is drukte in huis. We zoeken voor hem daarom een rustig plekje, bij voorkeur zonder kinderen.

Duke is geboren op 01-11-2019 in Bulgarije, en is gecastreerd.
Duke verblijft op dit moment nog bij zijn huidige baasje. Kennismakingen worden alleen op afspraak gedaan.

Voor de veiligheid van onze honden plaatsen wij ze alleen bij mensen die een volledig omheinde tuin hebben en/of een goed afgesloten balkon.


Spike is een leuke vrolijke puber. Hij moest helaas herplaatst worden in verband met medische problemen bij het baasje. Hij is lief en sociaal, loopt netjes aan de lijn, slaapt in de bench, een hartstikke leuk hondje dus.


Puppytekst: Francesco en zijn broertje zijn op zoek naar een fijn thuis. Meer informatie over hun volgt zo spoedig mogelijk.

NaamDuke
Geslachtreu
Leeftijd01-11-2019
Gecastreerdja
GrootteKleine middelmaat
Goed met kinderen?Onbekend
Katten?Ja
WoningtypeGeen voorkeur
HerkomstBulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds23/05/2020
Statusoverleden
Geplaatst op23/05/2020
Type hondBulgaarse herder
NestnaamGiovanni&Francesko

Voor Duke zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Duke zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.