Onze prachtige Fellen is samen met zijn broers gevonden op straat zo’n 80 km vanaf de shelter van Animal Rescue Sofia. Waarschijnlijk gedumpd omdat pups vaak ongewenst zijn maar gelukkig zijn ze gevonden door een liefdevol persoon die ze ook daarna in huis heeft genomen en gefosterd heeft tot er plek was in de shelter.
In de shelter heeft hij veilig mogen opgroeien tot de zachtaardige,sociale en speelse pup die hij nu is.

Want daar heeft hij kennis gemaakt met de vele vrijwilligers van jong tot oud want die gingen hem alvast leren hoe het is om aan de riem te moeten lopen. Of even opgetild te worden of even lekker ravotten met de vele vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de pups.
Daar heeft hij ook de hele dag speelse soort genoten om hem heen om lekker mee te spelen of even een kijkje nemen bij de boerderij dieren die ze daar ook hebben.
We kunnen vertellen dat Fellen een hoop positieve indrukken heeft opgedaan en hij klaar is voor een eigen warme mandje in een liefdevol gezin.

Fellon is de laatste van de 4 geweldige pups die nog een baasje zoeken, hij is lief, sociaal, speels en dol op mensen, kinderen en honden.
Naast dat hij super sociaal is, is hij ook nog eens prachtig om te zien.

Maar zoals elke pup zal Fallen ook nog de nodige dingen moeten gaan leren

Fellen is op 16 juni aangekomen in het opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd adopteren? Vul dan snel een intakeformulier in.

Naam Fellen
Geslacht reu
Leeftijd 14-02-2018
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 16/06/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 23/06/2018
Type hond Bulgaarse herder kruising
Nestnaam Nest 3 T9 2018

Voor Fellen zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Fellen zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.