Kayla komt helaas bij ons terug, omdat haar baasje vanwege ziekte niet meer voor haar kan zorgen.
Kayla is een lieve, zachtaardige puber. Ze is wat onzeker, maar met de juiste sturing kan zij nog heel veel leren. Wanneer zij genoeg vertrouwen heeft in de baas, loopt zij netjes aan de lijn. Ook kent zij een aantal commando’s. Kayla gaat prima met andere honden, ze is super enthousiast en wil graag spelen. Hoe zij in huis met katten gaat is niet bekend. Op straat wil zij deze opjagen. Bekende visite wordt hartelijk begroet, onbekende mensen vind zij wat spannend. Ze kan dan blaffen, maar zal verder niets doen. Wanneer men haar rustig de tijd geeft om kennis te maken, is ze daarna gewoon rustig. Kayla is een hartstikke leuke hond, die met de juiste sturing een fantastisch maatje voor je zal worden.

Kayla is een berghond, dat betekend dat zij, zeker wanneer zij volwassen is, een wat eigenzinnig karakter zal hebben. Berghonden zijn fantastische familiehonden, maar kunnen naar buitenstaanders wel wat waaks zijn. Ook zal zij naar alle waarschijnlijkheid niet los kunnen lopen op niet omheind terrein.

Kayla is een mooie middelmaat en weegt zo’n 24kg.


Puppytekst: Prachtige dame Faena en haar nestgenootjes werden gevonden langs een zeer drukke weg. Ze werden meegenomen door Anna, een prive shelter eigenaar. Zij heeft ze grootgebracht. ARS nam ze over om ze een kans te geven op een fantastisch thuis. Door haar zijn ze opgevoed en gesocialiseerd met andere honden. Maar zij zullen, net als iedere andere pup, ook nog veel moeten leren.
Zij mogen nu hun geluk beproeven in ons land, op zoek naar een gouden mand.

Naam Kayla (voorheen Faena)
Geslacht teef
Leeftijd 01-11-2020
Gesteriliseerd ja
Grootte Groot
Goed met kinderen? Ja
Katten? Onbekend
Woningtype Voorkeur voor een tuin
Herkomst Bulgarije
Status geplaatst
Geplaatst op 10/04/2021
Type hond Berghond
Nestnaam Anna's nest T2 2021

Voor Kayla zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Kayla zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.