Dolly is samen met haar zussen en broers liefdevol opgegroeid in een foster gezin in land van herkomst en zijn nu op zoek naar hun liefdevolle thuis in Nederland.

Ze zijn heel jong gevonden en daarom zijn ze goed gesocialiseerd als elke pup maar moeten uiteraard ook nog de nodige leren zoals elke pup.

Dolly is een super lief aanhankelijk meisje, dat graag bij je op de bank komt liggen en houd van knuffelen.
Ze is gewend aan kinderen en verblijft in haar opvanggezin met een kindje van 9 en andere honden en doet het daar echt heel erg super.
Ze leert erg snel met positieve training en voer, ze kan ook al op veilige plekken goed los lopen, ze is erg behendig en super nieuwsgierig naar alles wat er gebeurd.

Ze kan goed overweg met andere honden en speelt daar graag mee, zowel binnen als buiten, dus mensen met al een hond, of vlak bij een leuk wandelpark zou geweldig zijn voor haar.

Alhoewel Dolly op het moment op een flat verblijft zou een tuin met omheining voor haar erg leuk zijn.
Het is een echte lieverd met een zacht karakter, ze is gewend om in de bench te slapen en kan na gewenning al een paar uur alleen zijn.
Elke dag gaat ze mee met haar gezin, wandelen, spelen, zwemmen, met kindjes knuffelen in de buurt, met de bus, de auto en ook zelfs al naar restaurantjes en de kinderboerderij.

Deze beauty is op 26 mei aan in haar opvanggezin aangekomen en is aldaar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

Naam Dolly (voorheen Doli)
Geslacht teef
Leeftijd 20-01-2017
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 26/05/2017
Status geplaatst
Geplaatst op 04/08/2017
Type hond Bulgaarse herder
Nestnaam D-nest T6 2017

Voor Dolly zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Dolly zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.