Doika is bij ons teruggekomen wegens omstandigheden, ze groeide op samen met een andere hond en de kleinkinderen paar dagen per week in huis.

Doika is een super leuk kleiner hondje, ze is vrolijk, blij, is super zoet in huis, ze ligt vaak heerlijk bij je voeten en ook in de bench vind ze geen enkel probleem.
Met andere honden moet ze echt een klik hebben, dan speelt ze er graag mee, maar ze is net zo lief enigste hond.

Ze is dol op kinderen van elke leeftijd en vind alle mensen heel erg leuk.
Alhoewel ze gewend is aan de kleinkinderen in huis een aantal dagen per week en ze die geweldig vind, plaatsen haar echter liever niet met te hele kleine kinderen omdat iedere dag kleine kinderen misschien wat teveel voor haar zal zijn omdat ze toch ook wel erg fijn vind om lekker rustig te liggen in huis.
Wel past ze prima in een gezin met wat oudere kinderen.

Doika is dol op knuffelen, zit graag op schoot , is gek op wandelen en ze kan eigenlijk overal mee naar toe want ze heeft geen problemen met reizen met de auto of trein.

Doika is een schat die het verdient snel een eigen mandje, huisje en baasje te krijgen, ze kan wel soms wat onzeker zijn in sommige situaties die nieuw zijn en daarin verdiend ze wel wat begeleiding, juist omdat je dat bijna niet merkt aan haar.

Deze beauty is sinds kort in haar opvanggezin en is aldaar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in

Naam Doika (Doike)
Geslacht teef
Leeftijd 20-08-2016
Gesteriliseerd nee
Grootte Kleine middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Roemenië
In Nederland bij Zalikas sinds 17/12/2016
Status geplaatst
Geplaatst op 06/01/2019
Nestnaam D-nest T20 2016

Voor Doika zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Doika zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.