Dit is onze Djinn een vrolijke puber van bijna 1 jaar oud die dol is op achter je aan lopen om te zien wat je allemaal gaat doen

Hij is geadopteerd toen hij 16 weken oud was en sinds kort in zijn opvang gezin omdat hij niet paste in zijn gezin. Hij is te druk en wil te graag bij je zijn. Sindsdien zit hij nog steeds elke dag voor de deur of het raam nog op zijn baasjes te wachten.

Djinn is een super zachtaardig hondje, wat ontzettend loyaal is naar de mensen die hij kent.
Hij vind wandelen en spelen ontzettend geweldig, Kan echt perfect luisteren als hij je kent en zou een super hond zijn om samen mee te trainen of voor mensen die heerlijk vinden om lekker bezig te zijn met de hond.
Hij is gewend om aan de fiets te lopen en heeft de basis cursus gehad.
Hij kan prima in de bench, is tikkeltje waaks tegen onbekende mensen die aan de deur staan, maar niet overdreven je kan hem super lijmen met een koekje of knuffel.
Djinn kan goed overweg met honden, katten en ook met wat oudere kinderen.

Een tuin zou geweldig zijn voor hem, alleen zijn moet wel opgebouwd worden zoals met elke hond die opnieuw moet wennen aan een baasje
Een andere vrolijke en speelse hond zou geweldig zijn voor hem of mensen die veel thuis zijn en/of de hond veel meenemen.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

NaamDjinn (Cas)
Geslachtreu
Leeftijd14-09-2015
Gecastreerdja
GrootteMiddelmaat
Goed met kinderen?Ja
Katten?Ja
WoningtypeGeen voorkeur
HerkomstRoemenië
In Nederland bij Zalikas sinds09/01/2016
Statusgeplaatst
Geplaatst op30/12/2016

Voor Djinn zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Djinn zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.