Onze prachtige kleine Fluffy Daro is samen met zijn zus voor de shelter in een doos gedumpt midden in de nacht en daarna liefdevol opgegroeid in een foster gezin in het land van herkomst.
Daro is een prachtig mannetje die dol is op mensen en kinderen, hij is ontzettend zachtaardig tegen kinderen en komt altijd rustig voor een knuffelen van iedereen.

Spelen met andere honden vind hij ook helemaal geweldig, zowel buiten als in huis, ook speeltjes vind hij echt het einde.
Hij vind zwemmen erg leuk en kan op veilige gebieden goed loslopen.Aan zn tuig lopen gaat al hardstikke goed, hij pikt dat goed op en vind het heerlijk om mee te gaan wandelen.Het is een speels mannetje dat naar verwachting een Middelmaat schatje word.

Een heerlijke vrolijke pup die is elk gezin zou passen die net als wij verliefd zijn op zn heerlijke koppie en karakter.
In zn opvanggezin verblijft hij met kinderen en slaapt hij s nachts in de bench

Deze beauty is op 21 Juli aangekomen in zijn opvanggezin en is aldaar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

Naam Daro
Geslacht reu
Leeftijd 23-03*-2017
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 21/07/2017
Status geplaatst
Geplaatst op 02/08/2017
Type hond Bulgaarse herder kruising
Nestnaam D-nest T8 2017

Voor Daro zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Daro zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.