Huts is een fantastisch leuke, lieve jonge meid op zoek naar een nieuw thuis. Vanwege veranderde omstandigheden bij haar huidige baasje, kan zij helaas niet blijven. Huts is een lieve, vrolijke meid op zoek naar een gezellig, actief gezin. Huts loopt netjes aan de riem, maar kan uit enthousiasme soms wel trekken. Zij kent de basis commando’s en is gewend aan de bench. Ook kan zij een poosje alleen thuis zijn. Uiteraard moet dit in een nieuw gezin wel opnieuw opgebouwd worden. Huts is gewend aan kinderen in huis, en gaat hier goed mee samen. Ze is nog jong en enthousiast, en vind iedereen leuk. Visite wordt dan ook met open armen verwelkomd. Ook met andere honden gaat zij prima om.

Huts is met haar 45cm hoogte en maar 13kg een leuk klein middelmaatje.


Puppy tekst: Dara is een fantastisch leuk, jong hondje. Afgestaan aan de shelter in Bulgarije omdat haar baasjes te veel moesten werken.
Zij hebben Dara al de basis geleerd van het huiselijk leven. Dara is zindelijk, gewend aan de bench, en loopt al netjes aan de lijn. Ze is sociaal met honden, en kan ook prima met katten.
Mensen vind Dara helemaal geweldig. Ze begroet iedereen met hetzelfde stuiterende enthousiasme. Volwassenen, kinderen, iedereen is welkom.
Dara is nog jong, en zal zeker nog dingen bij moeten leren. Maar een eerste, goede basis is al gelegd, en daar zal een nieuwe baas zeker veel plezier van hebben.

Dara is geboren op 10-03-2021 in Bulgarije, en is gesteriliseerd.
Dara verblijft in een gastgezin. Kennismakingen vinden alleen op afspraak plaats.

Voor de veiligheid van onze honden plaatsen wij ze alleen bij mensen die een volledig omheinde tuin hebben en/of een goed afgesloten balkon.

Naam Huts (voorheen Dara)
Geslacht teef
Leeftijd 10-03-2021
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Honden? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 11/12/2021
Status geplaatst
Geplaatst op 16/09/2023
Type hond Bulgaarse herder kruising

Voor Huts zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Huts zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.