Dalila is een ontzettend leuk, vrolijk meisje. Ze is al ruim een jaar bij ons in de opvang, en wil graag verhuizen samen met haar allerbeste vriendje Samson. Dalila kent een aantal commando’s. Zij vind het vooral erg leuk om samen te zijn met je, en lekker geknuffeld te worden. Al is ze ook wel geïnteresseerd in samen werken, maar minder dan haar beste vriendje. In de opvang zit Dalila samen met Samson en nog een andere, grote hond. Dit gaat super goed samen, ze spelen graag en liggen ook graag samen.

Dalila kan samen met Samson prima alleen thuis blijven. Ze zijn gewend aan een bench, en delen deze samen. Beide kunnen ook goed mee in de auto. Bij het huidige opvang gezin luisteren ze redelijk wanneer ze loslopen, maar daar blijven ze vooral in de buurt van de andere hond. Ze zijn beide vreselijk nieuwsgierig en willen graag overal naar toe, we weten dus niet of ze zonder extra hond los kunnen lopen. Aan de lijn lopen ze super, en ook netjes naast elkaar.

Dalila is leuk met kindjes, en ook met katten gaat ze goed samen. Voor deze hondjes is ervaring geen vereiste, ze kunnen prima geplaatst worden als beginnershondjes.

Dalila is geboren op 05-10-2019 in Bulgarije, en zij is gesteriliseerd.

Dalila is met 30cm hoog en zo’n 13kg een klein hondje.

Wij plaatsen zowel in Nederland als in België! In verband met de privacy van onze gastgezinnen vinden kennismakingen plaats op een openbare locatie in Nederland.

Voor de veiligheid van onze honden plaatsen wij ze alleen bij mensen die een volledig omheinde tuin hebben en/of een goed afgesloten balkon.

Naam Dalila
Geslacht teef
Leeftijd 01-10-2019
Gesteriliseerd ja
Grootte Kleine middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Honden? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 20/08/2021
Status beschikbaar
Type hond Kruising
Nestnaam Samson&Dalila pups 2021
Sponsorbaar 1
Zoekt een baasje 1
In opvang sinds 20-08-2021
Kosten per maand 25
Medicatie Ja
Voer Vers vlees
Training Ja
Gebruik sponsorbedrag

Het sponsorbedrag zal gebruikt worden om de kosten voor voeding te dekken (per maand ongeveer 20 euro), en daarnaast voor overige items, zoals vlooien en teken behandeling, af en toe een snack, etc.

Voor Dalila zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Dalila zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.