Lieve Claudia is vanwege het overlijden van haar baasje op zoek naar een nieuw thuis. Ze is een lieve, zachtaardige dame. Bij onbekenden is ze eerst wat verlegen, maar ze ontdooit al snel, en wil dan graag spelen. Ze kan prima met andere honden overweg.

Claudia heeft een afwijking aan haar linker achterpoot. Mogelijk zal zij hier in de toekomst aan geopereerd moeten worden, maar we weten nog niet zeker hoe zich dit ontwikkelt. We zoeken dan ook een baasje voor Claudia met begrip voor de situatie.


Puppytekst: Claudia is samen met haar broertje en zusje afgestaan aan het asiel van ARS. Zij is daar liefdevol opgevangen en al deels gesocialiseerd met andere honden, andere dieren en mensen.

Claudia is een lieve maar nog wat onzekere meid, maar owh zo nieuwsgierig ook al vind ze het spannend. Nu ze in het fostergezin is zien we al duidelijk een vrolijk speelse pup te voorschijn komen die graag met haar speeltjes sleept, dol is op eten en iedere wandeling meer went aan de lijn en het uitgelaten worden. Ze is goed zindelijk.
Spelen met de honden vind ze geweldig, ze is niet bang voor de nieuwe dingen die ze tegen komt, maar snapt gewoon niet zo goed wat die mensen nu allemaal willen, maar ze komt steeds meer aandacht vragen en bij je liggen.

Claudia heeft een baasje nodig die haar gaat laten zien dat mensen ook echt heel erg leuk zij en ze veel stoerder is dan ze denkt,  door haar veel samen te ondernemen en te laten zien dat samen ze het allemaal prima aankan.
Kleine stapjes en heel veel liefde zullen er al snel voor gaan zorgen dat dit meisje op zal bloeien tot een geweldig hondje.
Door dat zij nog afwachtend is en niet al een ‘knuffel’ hondje is zal zij niet zo snel een baasje vinden als de rest van de pupjes, maar juist Claudia verdiend juist zo snel mogelijk dat baasje dat haar elke dag zal laten zien dat ze echt een knappe leuke meid is.

NaamClaudia
Geslachtteef
Leeftijd30-08-2018
Gesteriliseerdja
GrootteMiddelmaat
Status hondBeschikbaar
Goed met kinderen?ja
Katten?ja
WoningtypeVoorkeur voor een tuin
Bijzonderheden?Mank, links achter
HerkomstBulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds05/04/2019
Beschikbaar/geplaatstbeschikbaar
Type hondBulgaarse herder kruising
NestnaamNest 2 3 pups T2 2019
In het zonnetje?1