Lieve, zachtaardige Claudia is op zoek naar haar eigen thuis. Claudia verblijft al langere tijd in een pension, na het overlijden van haar baasje. Naar de vrijwilligers en medewerkers in het pension is zij een hele lieve vriendelijke hond. Zij maakt graag contact met de mensen die zij goed kent. Nieuwe mensen vind zij in het begin wat spannend, en is dan verlegen. Als zij je eenmaal goed kent is het een heerlijke knuffelkont. Met bekende mensen vind zij het ook hartstikke leuk om samen te spelen.
Tussen de andere pensionhonden heeft Claudia zo haar vaste vriendjes. Zij is over het algemeen sociaal met iedere hond, en weet zich netjes te gedragen. Zij vind het heerlijk om samen te spelen, en om lekker buiten te zijn. Een tuin zou voor haar dan ook echt een droom zijn.

Zoals te zien op de foto’s heeft Claudia maar drie poten. Zij is in het pension geopereerd aan haar achterpoot. Deze was helaas te ernstig beschadigd en niet meer te redden. Gelukkig vind Claudia het leven op drie poten ook prima, en zij heeft zich goed aangepast. Natuurlijk is het leven op drie poten wel iets intensiever, en hier zal een nieuw baasje dan ook rekening mee moeten houden.

Claudia is inmiddels helemaal klaar voor een nieuw thuis, heeft u een fijn plekje voor haar?

Voor de veiligheid van onze honden plaatsen wij ze alleen bij mensen die een volledig omheinde tuin hebben en/of een goed afgesloten balkon.


Puppytekst: Claudia is samen met haar broertje en zusje afgestaan aan het asiel van ARS. Zij is daar liefdevol opgevangen en al deels gesocialiseerd met andere honden, andere dieren en mensen.

Claudia is een lieve maar nog wat onzekere meid, maar owh zo nieuwsgierig ook al vind ze het spannend. Nu ze in het fostergezin is zien we al duidelijk een vrolijk speelse pup te voorschijn komen die graag met haar speeltjes sleept, dol is op eten en iedere wandeling meer went aan de lijn en het uitgelaten worden. Ze is goed zindelijk.
Spelen met de honden vind ze geweldig, ze is niet bang voor de nieuwe dingen die ze tegen komt, maar snapt gewoon niet zo goed wat die mensen nu allemaal willen, maar ze komt steeds meer aandacht vragen en bij je liggen.

Claudia heeft een baasje nodig die haar gaat laten zien dat mensen ook echt heel erg leuk zij en ze veel stoerder is dan ze denkt,  door haar veel samen te ondernemen en te laten zien dat samen ze het allemaal prima aankan.
Kleine stapjes en heel veel liefde zullen er al snel voor gaan zorgen dat dit meisje op zal bloeien tot een geweldig hondje.
Door dat zij nog afwachtend is en niet al een ‘knuffel’ hondje is zal zij niet zo snel een baasje vinden als de rest van de pupjes, maar juist Claudia verdiend juist zo snel mogelijk dat baasje dat haar elke dag zal laten zien dat ze echt een knappe leuke meid is.

Naam Claudia
Geslacht teef
Leeftijd 30-08-2018
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Honden? Ja
Woningtype Voorkeur voor een tuin
Bijzonderheden? Pootamputatie links achter
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 05/04/2019
Status beschikbaar
Type hond Bulgaarse herder kruising
Nestnaam Nest 2 3 pups T2 2019
In het zonnetje? 1
Sponsorbaar 1
Zoekt een baasje 1
In opvang sinds 11-07-2020
Kosten per maand 280
Gebruik sponsorbedrag

Claudia’s sponsorbedrag is zo hoog, omdat zij in een speciaal pension verblijft. Zij verblijft hier omdat zij vanwege haar pootamputatie en onzekere karakter moeilijk plaatsbaar is, en er op dit moment geen opvang in een gastgezin mogelijk is. Dit bedrag dekt alle kosten die worden gemaakt voor Claudia in het pension, denk aan voeding, verzorging etc.

Wij snappen heel goed dat dit geen bedrag is wat je in 1x wil sponsoren. We zouden dan ook erg blij zijn met meerdere sponsoren voor haar, die alleen een klein beetje bijdragen.

 

Pootamputatie links achter

Voor Claudia zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Claudia zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.