Onze prachtige Claudia schiffer is samen met haar broers en zussen gedumpt bij de shelter van Animal Resue Sofia. En door een wat rijkere uitziende stel met hun prachtige dure auto vandaar dat deze pups van dit nest allemaal vernoemd zijn naar bekende modellen en ontwerpers.
Deze mensen beloofde de shelter een ‘grote’ donatie over te maken maar tot op heden heeft de shelter een sponsorbedrag van €4,00 mogen ontvangen maar gelukkig kwamen de pups veilig bij A.R.S in plaats van dat ze hun dumpte op straat wat helaas nog veel voor komt.

In de shelter heeft zij veilig mogen opgroeien tot de zachtaardige,sociale en speelse pup die zij nu is. Maar dat vond Giselle helemaal niet zo erg als de meeste mensen denken over een shelter want daar leren ze nog een heleboel.
Want daar heeft Zij kennis gemaakt met de vele vrijwilligers van jong tot oud want die gingen haar alvast leren hoe het is om aan de riem te moeten lopen. Of even opgetild te worden of even lekker ravotten met de vele vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de pups.

Daar heeft zij ook de hele dag speelse soort genoten om haar heen om lekker mee te spelen of even een kijkje nemen bij de boerderij dieren die ze daar ook hebben.
We kunnen vertellen dat Claudia een hoop positieve indrukken heeft opgedaan en zij klaar is voor een eigen thuis in een liefdevol gezin.

Claudia is een (kruising) Bulgaarse herder en die hebben een karakter van een retriever en worden tegenwoordig veel gebruikt als therapiehond. Dit mede door hun zachtaardige karakter en hun leergierigheid.

Claudia Schiffer is op 16 juni aangekomen in het opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd adopteren? Vul dan snel een intakeformulier in.

NaamClaudia Schiffer
Geslachtteef
Leeftijd11-02-2018
Gesteriliseerdja
GrootteMiddelmaat
Goed met kinderen?Ja
Katten?Ja
WoningtypeGeen voorkeur
HerkomstBulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds16/06/2018
Statusgeplaatst
Geplaatst op17/06/2018
Type hondBulgaarse herder
NestnaamFancy names nest

Voor Claudia Schiffer zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Claudia Schiffer zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.