Mamma Chinka liep zwanger op straat, gedumpt door haar eigenaar omdat ze pups kreeg? Altijd een straathondje geweest? We weten het niet, wat we wel weten is dat toen ze moesten bevallen van haar pups ze dat veilig deed in de achtertuin van lieve mensen, De bewoners voerde en verzorgde mamma Chinka en haar pups met alle liefde die ze hadden tot er plaats voor hun was om naar Nederland te komen waar ze hopen op een toekomst vol met liefde en zekerheid.

Terwijl al haar pups al een baasje hebben is lieve Chinka nog op zoek naar haar eigen thuis, terwijl het echt een super schatje is.
Ze is dol op andere honden en speelt daar graag mee, ze doet het dan ook super in de groep van 5 van het opvanggezin en spreekt de honden taal echt perfect.
Ze vind al die rare gekleurde dingen met geluid erin geweldig om te spelen en probeert ze langzaam 1 voor 1 uit.
In huis is het een rustig en lief meisje, ze ligt graag in de mand en ze blaft zelden behalve als ze eten krijgt of weet dat ze naar buiten mag, buiten vind ze HEERLIJK.

Chinka is echt een verschrikkelijk lief hondje, dat soms nog wat onzeker is, maar in rap tempo bij leert.
Het is echt een zacht lief hondje, dat graag aandacht krijgt, aaien en knuffelen erg prettig vind, ze schut dan vrolijk met haar korte staartje, ze vind het erg fijn als ze aandacht krijgt.
Ze is erg lief tegen kinderen en komt heerlijk rustig bij ze voor een aai.

NaamChinka
Geslachtteef
Leeftijd25-03-2016
Gesteriliseerdja
GrootteKleine middelmaat
Goed met kinderen?Onbekend
Katten?Onbekend
WoningtypeGeen voorkeur
HerkomstBulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds04/05/2019
Statusgeplaatst
Geplaatst op04/05/2019
Type hondKruising
NestnaamNest 5 Chinka's C nest T4 2019

Voor Chinka zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Chinka zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.