Charly is een ontzettend leuke jonge vent, op zoek naar een energiek gezin. Charly is met zijn bijna 2 jaartjes nog een jonge vent. Hij heeft veel energie en gaat graag samen mee om actieve dingen te doen. Echter in huis kan hij ook prima rusten. Charly zou het fantastisch vinden als hij bij een baasje komt dat met hem gaat sporten. Bijvoorbeeld samen hardlopen of fietsen, maar een hondensport zal hij waarschijnlijk ook geweldig vinden.

Charly zit op dit moment in een opvanggezin met nog 3 andere honden, en 3 katten. Dit doet hij prima. Naar de andere honden is hij enthousiast en wat lomp. Hij wil erg graag spelen. Wanneer de honden hun grenzen aangeven heeft hij hier wel respect voor. De katten vind hij bijzonder, maar hij is niet vervelend naar ze.

Omdat Charly wat onbehouwen is plaatsen we hem liever niet bij jonge kinderen. Wat oudere kinderen, vanaf een jaar of 10, kan prima. Charly heeft een stukje cursus gevolgd, en kent een aantal commando’s. Lopen aan de lijn kan hij ook, maar hij trekt hierbij wel, dit is nog een werkpuntje.
Charly is waaks. Dit betekend dat hij blaft op de bel, en wanneer er mensen binnenkomen. Wanneer hij deze mensen echter rustig kan begroeten gaat het daarna prima, en is hij hartstikke vriendelijk en speels.

Wilt u deze geweldige vent een nieuw thuis geven, vult u dan een intakeformulier in op deze site.


Puppytekst:

Titan en zijn broertjes en zus zijn gered van een schoolplein. Ze waren daar achtergelaten door iemand die bedacht dat het wel een goed idee zou zijn om een doos met 9 pups achter te laten in de handen van een paar kinderen. Helaas waren de pups nog veel te jong, en daarnaast ook ziek.

Inmiddels weken laten zijn deze kleine schatjes aangesterkt en opgegroeid tot lieve, vrolijke en mooie pups die een heerlijk leven voor zich hebben.
Dol op honden en kinderen, zijn het vrolijke schatjes die zeer waarschijnlijk een kleine middelmaat zullen blijven.

Titan is een zachtaardige vrolijke schat, dol op mensen en kinderen en heel speels. Ook lekker knuffelen vind hij geweldig.
Een geweldig hondje voor een gezin, net als z’n broers en zus.

Deze lieve schat is op 7 oktober aangekomen in het opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden i.v.m gewenning.

Naam Charly (voorheen Titan)
Geslacht reu
Leeftijd 26-03-2018
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja, kinderen vanaf 12
Katten? Ja
Woningtype Voorkeur voor een tuin
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 07/10/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 11/04/2019
Type hond Bulgaarse herder kruising
Nestnaam T-nest T11 2018

Voor Charly zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Charly zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.