Chandler is met zijn broertjes en zusjes van het “Friends” nest gevonden in een klein dorpje in Bulgarije. Ze zijn daar opgevangen door een vriendelijke mevrouw, tot er plek voor hun was in de shelter.

Daarna moest Chandler in het puppy shelter van A.R.S verblijven tot dat hij mag reizen naar Nederland.

Daar heeft hij kennis gemaakt met de vele vrijwilligers van jong tot oud want die gingen hem alvast leren hoe het is om aan de riem te moeten lopen.
Of even opgetild te worden of even lekker ravotten met de vele vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de pups.

Daar heeft Chandler ook de hele dag speelse soort genoten om hem heen om lekker mee te spelen of even een kijkje nemen bij de boerderij dieren die ze daar ook hebben.
We kunnen vertellen dat deze lieve Chandler een hoop positieve indrukken heeft opgedaan en hij klaar is voor een liefdevol adoptiegezin waar hij mag gaan wonen.

Chandler is niet alleen prachtig van uiterlijk, maar ook van innerlijk. Een innemend mannetje die super lief is tegen mensen en kinderen. Hij houd van spelen, maar is niet super druk en komt graag bij je op schoot voor een knuffel.

Zoals elke pup zal Chandler ook nog de nodige dingen moeten gaan leren.

Deze prachtige pup is op 14 Juli aangekomen in zijn opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden i.v.m gewenning.

Naam Chandler
Geslacht reu
Leeftijd 01-03-2018
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 14/07/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 19/07/2018
Type hond Bulgaarse herder kruising
Nestnaam Friends nest 2018

Voor Chandler zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Chandler zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.