Caya is bij ons teruggekomen in verband met ziekte van haar baasje. Zij zoekt een nieuw liefdevol thuis!
Caya is een lieve, vrolijke jonge meid. Zij kan goed met andere honden, en loopt over het algemeen netjes aan de lijn. Wel kan zij wat enthousiast worden wanneer zij andere honden ziet. Caya heeft puppycursus gevolgd en kent een aantal commando’s. Caya kan goed mee in de auto, en vind dit ook prettig. Ook vind zij het heel fijn om met andere honden te spelen.
Op dit moment is Caya niet gewend alleen thuis te zijn, in verband met de ziekte van haar baasje. Dit zal in een nieuw gezin dan ook rustig opgebouwd moeten worden. Het is mogelijk dat dit niet gaat lukken. Daarom zoeken we voor Caya het liefst een thuis met een andere hond, zodat alleen blijven voor haar geen probleem is.
Caya is in huis niet gewend aan kinderen, maar op straat benaderd zij deze fatsoenlijk, en lijkt dit ook erg leuk te vinden. Wel kan zij wat lomp zijn, dus we plaatsen haar liever niet bij te kleine kinderen.


Puppytekst: Mama Petra was zwanger van Skoda en haar broertjes en zusjes toen ze op straat gevonden werd. Lieve mensen hebben haar gevoerd tot ze in een grote winkel beviel en hebben haar daarna met alle 10 pups naar Nadia van ARS gebracht.

Gelukkig werd er een foster gezin voor ze gevonden en zijn deze pups van kleins af aan opgegroeid in huiselijke kring met kinderen. Daarom lopen ze inmiddels al lekker mee aan de lijn en zijn het heerlijke sociale hondjes die al behoorlijk gewend zijn aan mensen.
4 van de pups zijn extra gezegend want die hebben wondermooie blauwe oogjes.

Mama Petra (4 jaar oud) en ook te adopteren, komt nu samen met haar kids naar Nederland in de hoop hier een warm en veilig thuis te vinden.
Om aan te geven dat het één nest is, hebben ze in het land van herkomst in dit geval allemaal een naam gekregen van een (helaas 🙂 automerk. We denken dat de pups het straks helemaal niet erg vinden dat u hen een andere naam wil geven.

Skoda is de kleinste van de bonte 3 van het nest, ze is een speels schattig meisje, die ook wel weet wat ze wil aandacht en knuffelen.
We denken dat er naast het herder achtige van mama ook husky, berghond inzit waar mensen wel rekening mee moeten houden dat het grappige, actieve, maar ook wat eigenwijze honden kunnen zijn.

Deze lieverd is op 17 maart aangekomen in het opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd adopteren? Vul dan snel een intakeformulier in.

Naam Caya (voorheen Shkoda)
Geslacht teef
Leeftijd 22-11-2017
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja, kinderen vanaf 12
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 17/03/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 21/03/2018
Type hond Bulgaarse herder kruising
Nestnaam Autonest T5 2018

Voor Caya zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Caya zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.