Cas is op zoek naar een nieuw gezin omdat zijn huidige baasjes niet genoeg tijd meer voor hem hebben. Cas is een rustige sociale en loopt altijd rustig rond bij het restaurant van zijn huidige baasjes, maar omdat er zoveel gewerkt word liep hij veel alleen in de grote tuin bij het restaurant of alleen boven in het appartement.

Cas is een rustige hond, die graag wandelt, graag bij je in de buurt ligt, hij kan een paar uur alleen zijn op een dag. Hij is een hond die gewend is om gewoon lekker zijn eigen ding te doen, dat kan je goed merken aan feit dat hij het heerlijk vind om lekker buiten in de tuin rond te lopen of lekker in zijn bench te liggen.
Hij kent de basiscommando’s en voor lekker eten wil hij best gezellig samen trainen. Spelen vind hij wel erg leuk.
Ook vind hij samen speuren erg leuk.

Hij is geen kleine kinderen gewend. Omdat Cas soms wat lomp kan zijn, plaatsen wij Cas liever niet bij te kleine kinderen. Verder is hij wel heel lief en braaf naar kinderen toe.

Het liefst plaatsen wij Cas bij iemand die niet fulltime werkt en al een andere hond heeft. Cas is namelijk dol op andere honden om mee te spelen.
Hij is echter wel gewend aan zijn vaste honden en niet goed gewend aan honden aan de lijn omdat hij altijd lekker los liep in de polder.
Hierdoor kan hij honden aan de lijn spannend vinden.

Cas is een echte lieverd en verdient een fijn plekje, het liefst bij mensen die een tuin hebben en wat afgelegen wonen of in de buurt ergens waar hij veilig los kan lopen. Die graag buiten zijn en het leuk vinden om samen met deze kanjer bezig te zijn.


Puppie verhaal van Cas
Onze prachtige Eagle is samen met zijn broertje jong afgezet in een doos aan de deur bij de Shelter van Animal Rescue Sofia.
Gelukkig zijn ze vanaf jong daarom liefdevol opgegroeid bij een Foster gezin in het land van herkomst.
Ze zijn heel super sociaal met kinderen, honden, gewend aan katten.
Het zijn niet alleen prachtige pups , maar ook nog eens heel open en sociaal en geweldig met mensen en ze zijn dol op andere honden. We denken dat ze een kruising zijn van een retriever
want ze hebben een zacht karakter en ze lijken er ook erg daarop.
Ze kunnen al wat lopen aan de lijn, maar zoals elke pup zal Eagle nog de nodige dingen moeten gaan leren maar kan al wel zitten op commando.
Er is een filmpje beschikbaar van de pups.
Deze beauty is op 1 December aangekomen in zijn opvanggezin en is aldaar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.
Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel een intakeformulier in.

Naam Cas (Eagle)
Geslacht reu
Leeftijd 09-07-2017
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja, kinderen vanaf 12
Katten? Onbekend
Woningtype Voorkeur voor een tuin
Bijzonderheden? Kan onzeker reageren op onbekende honden. Sturing nodig
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 01/12/2017
Status geplaatst
Geplaatst op 22/04/2020
Type hond Retriever kruising
Nestnaam Golden boys 2017
Kan onzeker reageren op onbekende honden. Sturing nodig

Voor Cas zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Cas zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.