Onze lieve Calvin Klein is samen met zijn broers en zussen gedumpt bij de shelter van Animal Resue Sofia. En door een wat rijkere uitziende stel met hun prachtige dure auto vandaar dat deze pups van dit nest allemaal vernoemd zijn naar bekende modellen en ontwerpers.

Deze mensen beloofde de shelter een ‘grote’ donatie over te maken maar tot op heden heeft de shelter een sponsorbedrag van €4,00 mogen ontvangen maar gelukkig zitten de pups veilig bij A.R.S in plaats van dat ze hun dumpte op straat wat helaas heel veel nog voorkomt.
In de shelter heeft hij veilig mogen opgroeien tot de zachtaardige,sociale en speelse pup die hij nu is. Maar dat vond Calvin Klein helemaal niet zo erg als de meeste mensen denken over een shelter want daar leren ze nog een heleboel.
Want daar heeft hij kennis gemaakt met de vele vrijwilligers van jong tot oud want die gingen hem alvast leren hoe het is om aan de riem te moeten lopen. Of even opgetild te worden of even lekker ravotten met de vele vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de pups.

Daar heeft hij ook de hele dag speelse soort genoten om hem heen om lekker mee te spelen of even een kijkje nemen bij de boerderij dieren die ze daar ook hebben.
We kunnen vertellen dat Calvin een hoop positieve indrukken heeft opgedaan en hij klaar is voor een eigen warme mand in een liefdevol gezin.

Calvin is een ontzettend aanhankelijke pup, die dol is op mensen en kinderen. Calvin kan super goed overweg met andere honden. Het is de kleinste van zijn nest en met z’n schattige baardje is hij niet alleen schattig om te zien maar ook nog eens een pup die geweldig als gezinshond zou zijn.
Zoals elke pup zal Calvin ook nog de nodige dingen moeten gaan leren.

Calvin is een (kruising) Bulgaarse herder en die hebben een karakter van een retriever en worden tegenwoordig veel gebruikt als therapiehond. Dit mede door hun zachtaardige karakter en hun leergierigheid.

Calvin Klein is 16 juni aangekomen in het opvanggezin. Hij is daar gelijk te bezoeken aangezien we een snelle plaatsing ivm gewenning wenselijk vinden.

Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd adopteren? Vul dan snel een intakeformulier in.

Naam Calvin Klein
Geslacht reu
Leeftijd 11-02-2018
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 16/06/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 23/06/2018
Type hond Bulgaarse herder
Nestnaam Fancy names nest

Voor Calvin Klein zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Calvin Klein zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.