Onze lieve kleine Bunsen is samen met zijn broers en zussen in een doos afgezet bij de shelter toen hij zo’n 4 weken oud was,

Gelukkig kon hij in het puppen shelter opgroeien waar hij heerlijk met de katten en andere honden kon spelen en elke dag heerlijk kon knuffelen met de vele vrijwilligers. Ze zijn super sociaal met kinderen, honden en gewend aan katten en andere boerderij dieren. Het zijn vrolijke pups die heel open, sociaal en geweldig met mensen zijn.

Al is onze Bunsen de kleinste van zijn nest en heeft hij tijdelijk wat minder haar, vindt hij zich zelf een hele stoere vent. Het is een lieve knuffel die door ons liefkozend “kneusje” genoemd wordt omdat hij de kleinste van het nest is en zijn vacht nog niet in top conditie is. Maar het is echt een kroel ventje die gek is op iedereen en zal daarom prima passen in elk gezin dat hem even de tijd gunt om van zijn “kneuzenstatus” af te komen.

Inmiddels doet Kneusje het al ruim 6 weken SUPER in zijn gezin, hij kan super met de andere honden overweg, kan even alleen zijn met de andere honden. Is gewend overal mee naar toe te gaan met de auto en hij kan prima lopen aan de lijn. Wonen bij al een hond en kinderen zou hij echt helemaal geweldig vinden. Ook los lopen kan hij al prima. Het is echt een vrolijk en actief mannetje, maar zoals elke pup zal ook hij natuurlijk nog de nodige dingen moeten leren.
Filmpjes beschikbaar van Bunsen.

Deze prachtige ventje is op 12 Januari aangekomen in zijn opvanggezin en is aldaar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel een intakeformulier in.

Naam Bunsen
Geslacht reu
Leeftijd 05-09-2017
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 12/01/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 11/03/2018
Type hond Bulgaarse herder
Nestnaam Bananendoos nest

Voor Bunsen zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Bunsen zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.