Buddy is overleden op 14-12-2017 aan de gevolgen van een auto-immuunziekte

Er is niets verdrietiger dan een puppy die voor zijn leven moet vechten door toedoen van mensen.
Gedumpt in een vuilnisbak met o.a een onbeschrijflijke schedelbreuk is buddy gevonden en heeft dagen geleefd op de grens tussen leven en dood.
Bij Animal Resue Sofia wisten ze niet of Buddy het wel zou halen, want zijn trauma aan zijn hoofd was ernstig en ze wisten uiteraard niet wat de schade zou zijn mocht hij herstellen.
Langzaam is hij gaan herstellen, maar helaas heeft hij wel schade opgelopen waaronder aan zijn oog waar hij gedeeltelijk blind is aan geworden maar aan zijn andere oog is gelukkig geen schade.
Ook zijn voorpootje was dusdanig beschadigd dat ze die hebben moeten herstellen op de operatietafel maar hij kan er op zijn manier prima op lopen.
Buddy is in zijn motoriek wat slomer dan een gemiddelde puppy maar daar weet hij gelukkig zelf niets van.
Het is echt een vrolijke puppy die gek is op katten en op kinderen. Klik HIER voor het filmpje met Kinderen. ( katten volgt )
Een liefdevolle gezin die neemt zoals hij is en niet alleen vanwege zijn verhaal dat is zijn grootste wens. Waar uiteraard andere dieren aanwezig zijn staat ook op zijn verlanglijstje nu dat hij naar Nederland is gekomen.
Buddy heeft afscheid genomen van alle dankbare mensen die hem liefdevol verzorgd hebben en van zijn maatje de kat van het opvanggezin waar die uren mee kon spelen.
Wij zijn iedereen dankbaar die voor Buddy heeft gevochten en zo heeft meegeleefd in zijn situatie die door toedoen van mensen helaas zo heeft moeten zijn.
Terwijl als hij gewoon was afgestaan op een normale manier waren zijn kansen op een liefdevolle thuis groter dan nu maar wij nemen graag het stokje over van Bulgarije en nu zullen wij er alles aan doen om voor hem een warme mand te zoeken.
Zoals elke pup zal Buddy ook nog de nodige dingen moeten gaan leren en ook op zijn eigen tempo.

Hij is op 15 september aangekomen in zijn opvang gezin in Nederland en is gelijk te bezoeken aangezien een snelle plaatsing het beste is voor de hond i.v.m gewenning.

Hier zijn verhaal op de website van Animal Resue Sofia (beelden kunnen schokkend zijn!)

http://arsofia.com/57572/a-cry-for-help-teddy-steffie-tinkerbell/

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

NaamBuddy (Teddy)
Geslachtreu
Leeftijd20-04-2017
Gecastreerdja
GrootteMiddelmaat
Goed met kinderen?Ja
Katten?Ja
WoningtypeGeen voorkeur
HerkomstBulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds15/09/2017
Statusoverleden
Geplaatst op22/09/2017
Type hondKruising

Voor Buddy zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Buddy zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.