Nala komt bij ons terug wegens een scheiding, en is dus helaas op zoek naar een nieuw thuis.

Nala is een ontzettend lief, vrolijk, gezellig hondje. Zij zoekt een vriendelijke maar wel consequente baas, die haar een veilig thuis kan geven. Nala kan aan de lijn lopen, en kent het commando zit. Visite vind zij kort even spannend, dit uit ze door te blaffen. Wanneer ze even gewend is, vind ze het geweldig. Vooral op kinderen is ze helemaal stapelgek. Wij zouden Nala dan ook, hoewel ze dat op dit moment niet gewend is, heel graag in een gezin plaatsen.

Ook met andere katten en honden kan Nala prima door een deur. In het huidige gezin woont zij samen met een andere hond, en 2 katten, dit gaat hartstikke goed. Ook buiten maakt Nala graag contact met andere honden. Ze kan gaan blaffen uit enthousiasme, wanneer het haar allemaal niet snel genoeg gaat. Met sommige honden wil ze graag spelen, bij andere gaat ze alleen even snuffelen en loopt dan verder. Nala is bij het huidige gezin gewend om los te lopen, en zal dit in een nieuw gezin, na een periode van gewenning en opbouw, waarschijnlijk wel weer kunnen.

Omdat Nala haar hele leven al samenwoont met een andere hond, plaatsen wij haar bij voorkeur het liefst bij een andere hond.

Nala is geboren op 08-05-2015 in Bulgarije, en is reeds gesteriliseerd. Zij is ongeveer kniehoog en weegt nog geen 10kg. Daarmee is zij een leuk klein middelmaatje.


Brunhilde kwam samen met broer lief uit het dodenstation in Bulgarije. Zij is overgenomen door ARS om haar een kans te bieden op een mooi leven in Nederland

Brunhilde is een super lieve, sociale en vrolijke dame die dol is op het leven. Ze is gek op spelen met de andere honden,vooral reuen hebben haar grote voorkeur, dus iemand met al een reu zou ze vast geweldig vinden.
Rennen, spelen, zwemmen en in bomen klimmen in de tuin, ze vind het allemaal geweldig.
Lopen aan de lijn vind ze soms nog wat spannend, maar ze echt een braaf hondje en leert ontzettend snel.
Het is echt een heerlijk actief hondje. Maar binnen is zij gewoon lief en rustig en komt ze graag knuffelen en bij je liggen.
Ze heeft geen problemen om in de bench te liggen, maar ligt ook gewoon prima los in haar mand, met andere honden kan ze prima paar uur alleen blijven.
Ze is gek op kinderen en daar erg lief mee, zeker wat oudere kinderen zouden een gezellig speel maatje eraan hebben.

Wie op zoek is naar een kleinere vrolijke maar zeker zeer zachte hond, met een hart van goud zal echt de perfecte hond hebben aan Bruintje zoals ze in haar opvang word genoemd.

Naam Nala (voorheen Brunhilde)
Geslacht teef
Leeftijd 06-05-2016
Gesteriliseerd ja
Grootte Kleine Middelmaat (ca. 40cm)
Goed met kinderen? Ja
Katten? Onbekend
Woningtype Voorkeur voor een tuin
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 15/06/2019
Status geplaatst
Geplaatst op 15/06/2019
Type hond Kruising

Voor Brunhilde zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Brunhilde zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.