Brizz is samen met zijn zusje Cloe afgegeven bij de shelter van Animal Resue Sofia dus wij weten helaas niet zijn hele geschiedenis maar we kunnen wel vertellen dat deze 2 lieverds echt een kans willen krijgen om wel gewenst te zijn in Nederland.

Daarna moest Brizz in het puppy shelter van A.R.S verblijven tot dat hij mag reizen naar Nederland.

Daar heeft hij kennis gemaakt met de vele vrijwilligers van jong tot oud want die gingen hem alvast leren hoe het is om aan de riem te moeten lopen.
Of even opgetild te worden of even lekker ravotten met de vele vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de pups.

Daar heeft Brizz ook de hele dag speelse soort genoten om hem heen om lekker mee te spelen of even een kijkje nemen bij de boerderij dieren die ze daar ook hebben.
We kunnen vertellen dat deze lieve Brizz een hoop positieve indrukken heeft opgedaan en hij klaar is voor een liefdevol adoptiegezin waar hij mag gaan wonen.

Brizz is een heerlijke vrolijke pup die iedereen even lief vind, hij wil met iedereen knuffelen en is erg lief tegen kinderen. Met andere honden kan hij goed opschieten en spelen met speeltjes vind hij geweldig.

Zoals elke pup zal Brizz ook nog de nodige dingen moeten gaan leren.

Deze lieve pup is op 14 Juli aangekomen in zijn opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden i.v.m gewenning.

Naam Brizz
Geslacht reu
Leeftijd 15-03-2018
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 14/07/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 31/07/2018
Type hond Bulgaarse herder kruising
Nestnaam Nest 7 - T10 2018

Voor Brizz zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Brizz zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.