Prachtige Boyana komt helaas bij ons terug. Boyana is een lieve, maar ook wat onzekere hond. Zij kan netjes aan de lijn lopen, maar heeft soms de neiging om de groep in de gaten te willen houden. Andere honden vind ze leuk, en ze speelt graag. Soms vind ze een nieuwe, met name grote honden wat spannend, en valt dan uit. Kleinere en jonge hondjes vind ze wel leuk. Boyana houd erg van graven, en vind het heerlijk om lekker te gaan wandelen en speuren.
Boyana kent een aantal commando’s, en is gewend aan de bench.
Boyana is gewend aan kinderen in huis, maar vanwege haar onzekerheid plaatsen we haar niet bij jonge kinderen.
Visite vind Boyana erg lastig. Het is belangrijk haar hier bij geen keuze te geven, maar haar weg te zetten of in de bench te laten. Boyana kan niet zelf de verantwoordelijkheid aan om de juiste keuze te maken.

Boyana is geboren op 05-10-2020 in Bulgarije, en is gesteriliseerd. Zij is ongeveer 55cm hoog en weegt zo’n 20kg. Hiermee is zij een mooie middelmaat.

Boyana verblijft op dit moment nog bij haar baasje. Kennismakingen vinden alleen in overleg plaats.

Voor de veiligheid van onze honden plaatsen wij ze alleen bij mensen die een volledig omheinde tuin hebben en/of een goed afgesloten balkon.


Puppytekst: Boyana en zusje Luna werden op straat gevonden, samen met hun mama Bella. Zij waren toen nog maar heel klein. Ze hebben een poos doorgebracht in een gastgezin, en daar al wat van het huiselijke leven geleerd.
Nu zij oud genoeg zijn mogen zij op zoek naar een fantastisch thuis voor zichzelf. Hun mama vond reeds haar eigen thuis in het land van herkomst.
Hoewel Boyana al wat gewend is aan het huiselijk leven, zal zij, net als iedere andere pup, ook nog veel moeten leren.

Naam Boyana
Geslacht teef
Leeftijd 05-10-2020
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja, kinderen vanaf 12
Katten? Nee
Honden? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Bijzonderheden? Onzekerheid
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 10/04/2021
Status geplaatst
Geplaatst op 10/04/2021
Type hond Kruising
Nestnaam Bella's pups 2021
Onzekerheid

Voor Boyana zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Boyana zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.