Borko is helemaal alleen gevonden in Bulgarije, niemand weet waar die vandaan komt en wat zijn verhaal is, maar hij had geluk en is vanaf heel jong in zijn foster opgegroeid tot hij naar Nederland kon komen.

Borko is een vrolijke pup van nu ca 25 cm die kort op zijn pootjes staat, maar dat weerhoud m niet om net zo snel als de rest van de pups om aandacht te komen vragen.
Hij is een sociaal hondje, dat dol is op spelen, hij kan prima overweg met alle honden en vind het heerlijk om samen alles te onderzoeken.
Maar wat hij echt leuk vind zijn mensen en kinderen om heerlijk bij te liggen en knuffelen, het is echt een fijne gezinshond waarvan we verwachten dat ie niet super groot gaat worden.

Zoals elke pup moet hij nog wel veel leren, maar hij doet zijn best met wandelen aan zijn tuig en s nachts slaapt hij in de bench.

Borko is op 22-06-2019 aangekomen in het gastgezin in Nederland, en is daar direct te bezoeken. Dit omdat wij een snelle plaatsing beter vinden voor de hond, in verband met gewenning.

Naam Borko
Geslacht reu
Leeftijd 22-06-2019
Gecastreerd ja
Grootte Kleine middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 22/06/2019
Status geplaatst
Geplaatst op 22/06/2019
Type hond Kruising

Voor Borko zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Borko zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.