Deze prachtige Bochko is met zijn korte pootjes echt een aparte verschijning om te zien. Al is hij net wat ouder dan de andere pups die Animal Rescue Sofia naar Nederland brengt voor een liefdevol leven, heeft Bochko ook het geluk om een liefdevolle baas te zoeken.

Want zeg nou zelf is hij niet prachtig? Bochko is op gegroeid in een opvanggezin in het land van herkomst samen met zijn broer. Toen ze oud genoeg waren voor hun vaccinaties bracht hun opvang gezin hen keurig naar de shelter om dit te gaan doen en een korte tijd erna zouden ze ook naar de shelter gaan om een gezin voor hen te vinden. Maar ze brachten alleen zijn broer en wilden Bochko toch zelf houden wat natuurlijk voor hem geweldig was.

Als snel daarna kwam het bericht dat er een pup was aangereden die hulp nodig had. Nadia van het Shelter is hem direct gaan halen.
Hij was door deze familie gewoon op straat gezet omdat ze hem toch niet meer wilden en is toen aangereden door een auto wat hem een gebroken heup en been opleverde.

Bochko is inmiddels geopereerd en weer helemaal hersteld en gezond! Hij loopt met een huppeltje maar is zeker erg sociaal.
Hij verblijft in een gastgezin in Nederland sinds 25 mei. Het is echt een allemansvriend! Vindt knuffelen het fijnste wat er is en kan goed met andere honden en kinderen vindt hij ook geweldig! Aan de lijn loopt hij goed mee!
Geef jij Bochko de kans op een top leven? Je krijgt er veel liefde voor terug!

Bochko zal net als elke pup nog de nodige dingen moeten leren en zoekt dus ook lief baasje of gezin die hem daar in wil begeleiden.

Deze lieverd is op 25-05-2018 aangekomen in het opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd adopteren? Vul dan snel een intakeformulier in.

Naam Bochko
Geslacht reu
Leeftijd 22-09-2017
Gecastreerd ja
Grootte Kleine middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 25/05/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 21/06/2018
Type hond Bulgaarse herder kruising

Voor Bochko zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Bochko zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.