Onze prachtige Black Eye is gedumpt samen met 13 andere pups bij een opvanggezin in Bulgarije over een schutting in hun tuin. Iedereen gaat er van uit dat deze mensen wisten dat het een opvanggezin was want ze lieten ze zonder pardon over aan hun lot over. Ze waren nog erg klein en waarschijnlijk zijn het 2 verschillende nesten.

Het opvanggezin heeft alle 14 pups verzorgt tot ze oud genoeg waren om te gaan verhuizen naar de shelter waar ze na een aantal weken mochten afreizen naar Nederland. In Nederland werd Black Eye al snel geplaatst en door zijn opvanggezin Charlie genoemd.

Black Eye, is wegens omstandigheden op zoek naar een nieuwe thuis waar hij zo snel mogelijk een fijne toekomst bij kan hebben.
Black is lieve, speelse hond die gek is op buiten rennen en spelen, vooral met andere honden en speeltjes.

Hij is echter ook wat onzekere, jonge hond in de puberteit, waardoor hij door zijn onzekerheid helaas niet bij het gezin past.
Black kan in rustige situaties netjes aan de lijn lopen. Hij kan goed met andere honden overweg en is binnen het eigen gezin lief, zachtaardig en speels, ook als hij je kent is het een vrolijke schat die graag wil knuffelen en het leuk vind om samen met je dingen te doen.

Hij vind echter nieuwe mensen en nieuwe dingen wel spannend, hij moet de sturing en tijd krijgen hiervoor om kennis te maken en te leren dat hij het allemaal prima kan.

Black kent een aantal commando’s en heeft al cursussen gevolgd. Back is gewend aan de Bench, aan de auto en kan een paar uur op een dag alleen blijven.

Naam Black Eye
Geslacht reu
Leeftijd 12-06-2018
Gecastreerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Woningtype Voorkeur voor een tuin
Bijzonderheden? Onzekerheid
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 09/11/2018
Status geplaatst
Geplaatst op 29/11/2019
Type hond Bulgaarse herder
Nestnaam Nest 2 T13 2018
Onzekerheid

Voor Black Eye zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Black Eye zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.