Bistro is samen met zijn broertjes en zusje gevonden in een dorpje in de buurt van de hoofdstad. Zij waren achtergelaten op straat. Zij zijn in het land van herkomst liefdevol opgevangen in een pleeggezin tot ze naar Nederland konden komen.
Ze zijn zo goed als mogelijk gesocialiseerd, onder andere met andere honden en mensen. Ook hebben zij daar al een beetje aan de lijn leren lopen. Maar, zoals iedere andere pup, zal ook Bistro nog heel veel moeten leren.

Bistro is de laatste van zijn nest die nog een thuis zoekt en waarom? Misschien was hij te druk met de speeltjes aan het spelen of met de andere pups? Want het is niet alleen een mooi ruwharig schatje, hij is ook nog eens ontzettend lief en aanhankelijk.
Het is een heerlijk ventje dat graag bij je komt liggen en kan genieten van de aandacht, maar die ook zichzelf prima kan vermaken. Hij vind alle aandacht als hij die krijgt 1 op 1 echt geweldig en past zich al zo goed aan, het is een slim ventje die graag samen de wereld wil ontdekken.

Bistro is op zaterdag 4 mei aangekomen in het opvanggezin in Nederland, en is daar direct te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing beter vinden voor de hond, in verband met hechting.

NaamBistro
Geslachtreu
Leeftijd29-12-2018
Gecastreerdja
GrootteMiddelmaat
Goed met kinderen?Ja
Katten?Ja
WoningtypeGeen voorkeur
HerkomstBulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds04/05/2019
Statusgeplaatst
Geplaatst op04/05/2019
Type hondBulgaarse herder kruising
NestnaamNest 1 6 pups T4 2019

Voor Bistro zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Bistro zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.