Belcho is rustig in zijn slaap overleden.

Belcho is een knappe vent die gek is op kinderen. Of eigenlijk op iedereen die hem maar knuffelt..

Belcho had geen kans in de shelter in Bulgarije om een nieuwe baas te krijgen vanwege zijn leeftijd en vanwege dat hij mank loopt met zijn voorpoot.

Maar omdat Belcho opviel door zijn geweldige karakter, hebben we besloten om hem naar Nederland te halen om voor hem een liefdevol baasje te vinden. Al is hij geen jonge en schattige pup, hij geeft net zoveel liefde aan een mens.

Belcho doet het geweldig in zijn opvanggezin, hij is ontzettend lief met de andere honden en is altijd blij zodra hij de riem ziet. Wandelen vind hij geweldig en loopt altijd vrolijk en braaf met je mee. Los samen met Ruzha buiten in de tuin spelen vind hij ook geweldig, of gewoon lekker even heen en weer naar buiten lopen.

Binnen is hij erg braaf en ligt graag op een dik kleedje, hij komt graag bij je voor een knuffel of komt je even uitdagen om samen te spelen.

Hij slaapt braaf in de bench indien nodig, is dol op eten en word steeds speelser.

Wij zoeken voor hem een gezin die hem vooral accepteert zoals hij is, hij zal nooit de snelste zijn en altijd manken, maar hij is dol op knuffelen en kinderen en echt super braaf in huis en een echte brave gezeldschapshond.

Filmpjes beschikbaar.

Deze schoonheid is op 9 November aangekomen in zijn opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden i.v.m gewenning.

NaamBelcho †
Geslachtreu
Leeftijd28-08-2010
Gecastreerdja
GrootteMiddelmaat
Goed met kinderen?Ja
Katten?Ja
WoningtypeGeen voorkeur
HerkomstBulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds09/11/2018
Statusoverleden
Type hondBulgaarse herder kruising

Voor Belcho zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Belcho zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.