Bali is met haar 35 a 40cm een ideaal formaatje om mee te nemen. Of het nu naar een terrasje is of naar het bos voor een lange wandeling.

Het is een actief hondje die met gemak een flinke ronde mee jogt. Ze kan prima los lopen op rustige plekken en kan buitenshuis leuk spelen met andere honden en vermijd conflicten.

Binnenshuis is het een onderdanig hondje die ineen krimpt op stemverheffing. Ze is het liefst bij 1 baasje en was ook gewend op bed te mogen liggen. Als ze zich veilig en fijn voelde kon ze ook prima even alleen thuis zijn. Maar na verplaatsing zal dit wel opnieuw moeten worden opgebouwd. Op haar logeeradres afgelopen zomer was dit ook geen probleem.

Sinds de samenvoeging van 2 gezinnen moet Bali ook het huis delen met een ander teefje en is daar niet gelukkig onder. Omdat het andere teefje thans veel verzorging nodig heeft is gekozen om de 2 jaar oude Bali te herplaatsen.

Bali verblijft thans in opvang en hoopt dat er snel een leuk baasje komt die veel tijd met haar doorbrengt en graag met dit vrolijke lieve hondje dagelijks een lange wandeling maakt.

NaamBali (Polly)
Geslachtteef
Leeftijd01-01-2015
Gesteriliseerdja
GrootteKleine middelmaat
Goed met kinderen?Ja
Katten?Ja
Honden?Ja
WoningtypeGeen voorkeur
HerkomstBulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds08/05/2015
Statusgeplaatst
Geplaatst op20/09/2017
Type hondBulgaarse herder kruising
NestnaamP-nest T5 2015

Voor Bali zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Bali zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.