Prachtige meid Noah is een lieve, zachte, maar ook onzekere hond. Noah is op zoek naar een nieuw baasje, omdat haar huidige baasje haar niet de begeleiding kan geven die zij nodig heeft.
Noah is ontzettend sociaal naar andere honden, ze vind het heerlijk om samen te spelen, en kan zich ook optrekken aan hun stabielere karakter. Ook naar katten toe is zij sociaal en nieuwsgierig.
Nieuwe mensen vind Noah in het begin erg spannend. Zij heeft tijd nodig om kennis te maken, en te wennen. Jonge kinderen zijn voor haar te lastig en onvoorspelbaar. Zij zal ze niets doen, maar voelt zich niet ophaar gemak. Oudere kinderen kunnen wel.
Noah is gewend aan de bench, en kan ook aan de lijn lopen. Wel vind zij dit door haar onzekerheid soms lastig.
Noah zoekt een rustig thuis waar haar baasje haar veiligheid en stabiliteit kan bieden, maar ook haar gaat leren omgaan met haar onzekerheid, en haar gaat uitdagen meer uit het leven te halen.

Noah is geboren op 07-03-2020 in Bulgarije, en is gesteriliseerd. Noah weegt ongeveer 15kg, en is hiermee een klein middelmaatje.
Noah verblijft op dit moment nog bij haar huidige baasje. Kennismakingen vinden alleen op afspraak plaats.


Puppytekst: Australia en haar zusjes komen allemaal naar Nederland op zoek naar een fijn thuis. Zij zijn overgenomen van het gemeente asiel, over hun achtergrond is verder weinig bekend. Zij zullen, net als iedere pup, nog veel moeten leren. Wel zijn zij al gesocialiseerd met mensen en met andere honden.

Naam Australia
Geslacht teef
Leeftijd 07-03-2020
Gesteriliseerd ja
Grootte Middelmaat
Goed met kinderen? Ja, kinderen vanaf 12
Katten? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Bulgarije
In Nederland bij Zalikas sinds 08/08/2020
Status geplaatst
Geplaatst op 13/11/2021
Type hond Bulgaarse Herder
Nestnaam Continenten nest

Voor Noah zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Noah zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.