Onze Aunt een heel lief teefje is samen met de pups van haar zusje naar Nederland gekomen. Geboren in een gezin zoals vele buitenlandse honden werd haar zusje jong zwanger net als haar moeder opnieuw omdat ze niet gecastreerd werd.. Aunt heeft altijd samen met haar zus voor de pups gezorgd en helaas moeten haar zus en moeder blijven maar heeft zij de kans op een geweldig leven in Nederland.

Onze prachtige Aunt moet nog wel een beetje wennen al alle nieuwe indrukken sinds ze aankwam maar doet het eigenlijk heel erg goed.

Ze slaapt s nachts braaf op haar kleedje of in de bench en overdag loopt ze lekker rond met de andere honden of ligt lekker op de bank te slapen naast je.
Ze vind ook wandelen aan de riem ook steeds leuker.

Ze is dol op kinderen en probeert ze voorzichtig uit te dagen al om mee te spelen of gaat er lekker bij knuffelen. Ze is vooral heel zacht met ze en vind ze echt geweldig, ook kleine kindjes.
Spelen met knuffels of andere honden maatjes vind ze helemaal geweldig.

Er gaat een wereld voor haar open en ze zoekt iemand die haar alleen nog maar meer laat opbloeien.
Ze is slim, lief, zacht en ze zou pirma passen in een gezin met kinderen, maar doordat ze zo graag bij je is en ze ook heel actief is, zou het ook een leuke hond zijn om heerlijk veel mee te wandelen of trainen.

Deze kanjer is net aangekomen in haar opvanggezin en is aldaar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in

Naam Aunt
Geslacht teef
Leeftijd 30-07-2015
Gesteriliseerd ja
Grootte Klein
Goed met kinderen? Ja
Katten? Ja
Honden? Ja
Woningtype Geen voorkeur
Herkomst Roemenië
In Nederland bij Zalikas sinds 15/10/2016
Status geplaatst
Geplaatst op 20/11/2016
Nestnaam Aunty's G-nest 2016

Voor Aunt zijn er geen bijzonderheden.

Sorry, van Aunt zijn er (nog) geen filmpjes beschikbaar.