Herstelreis met Spirit: Opleiding en Meeting.

Ik ben Jos, en ik wil graag mijn herstelverhaal delen. Het afgelopen jaar was een periode van persoonlijke groei en zelfontdekking. Ik heb geleerd om mijn onzekerheden te accepteren en om te gaan met de ups en downs van herstel. Maar toen kwam er een kans op mijn pad die ik met twee handen aangreep. Je leest hier het vervolg op mijn verhaal “Een nieuw hoofdstuk: Samen met Spirit op herstelreis“. Heb je deel 1 nog niet gelezen, doe dat dan vooral eerst.

De Eerste Dag van Onze Opleiding: Kennismaking via Zoom

Afgelopen woensdag was het al zover, de eerste dag van onze opleiding! Spirit kon nog lekker een dagje in de groep Pyrs ravotten, want de eerste dag was een kennismaking via Zoom. Als laatste was het mijn beurt om ons voor te stellen. Tijdens mijn introductie heb ik mezelf kwetsbaar opgesteld en de groep meegenomen in mijn herstelreis van de afgelopen 15 maanden. De reacties hierop waren overweldigend en het was inspirerend om te zien hoe de groep betrokken was. Na de pauze gingen we met de hele groep aan de slag met het observeren, beoordelen en bespreken van de signalen die de honden vertoonden in de aangeboden filmpjes. Ik was aangenaam verrast door de waardevolle input vanuit de groep.

Spirit’s Debuut bij een Meeting: Een Nieuwe Ervaring

Spirit was niet de hele week werkeloos, want vrijdagavond is ze voor het eerst mee geweest naar een meeting. Dit was voor ons beiden wel even wennen, maar uiteindelijk ging het best goed voor de eerste keer. Ik was tevreden met hoe Spirit zich gedroeg en hoe ze reageerde op de nieuwe omgeving en mensen.
Met volop huiswerk voor de boeg kijken we uit naar de eerste ‘live’ dag van de opleiding op 4 oktober, waarop we jullie natuurlijk graag weer meenemen in ons herstelavontuur.

4 antwoorden
 1. Jolands
  Jolands zegt:

  Heel veel respect voor je Jos dat je jou verhaal samen met Spirit deelt.
  Je had ook alleen kunnen vertellen dat je een opleiding doet met Spirit.
  Je bent hiermee zo als Zalikas is, open en eerlijk ,niet altijd leuk,maar wel eerlijk

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *