Dierendag actie Zalikas: Samen iets Bijzonders doen voor onze honden!

Dierendag staat alweer voor de deur, en dat betekent dat het tijd is om onze lieve honden eens extra te verwennen. Bij Zalikas krijgen al onze honden natuurlijk dagelijks hun portie liefde, aandacht en een smakelijke maaltijd. Maar we willen hen graag ook iets bijzonders geven, en daar hebben we jouw hulp voor nodig.

Hoe Jij Kunt Helpen:

  • Pakketjes met Liefde: Stuur onze honden een pakketje met lekkernijen en speeltjes. Denk aan runderhoefjes, gedroogde snacks en allergievriendelijke traktaties. In verband met allergie geven wij liever geen snacks met granen. Speeltjes zijn natuurlijk ook van harte welkom.
    Wil je een pakketje sturen, neem dan even contact met ons op via de mail voor het adres!
  • Doneren met Een Doel: Liever geen verzendkosten? Doe dan een donatie van €2,- voor één speciale maaltijd per hond. Je bijdrage is van onschatbare waarde, omdat we volledig afhankelijk zijn van donaties om onze honden te verzorgen. (Meer dan €2,- is natuurlijk ook van harte welkom!) Doneer nu!
  • Steun een hond op afstand: Inmiddels is onze website zo ver gevorderd, dat wij ook de optie hebben toegevoegd om maandelijks onze honden op afstand te steunen! Op de pagina Sponsorbare honden vind u alle honden die bij ons in de opvang zijn, en die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken!
  • Like en Deel: Like en Deel onze actie op Facebook, Instagram etc. Hoe meer bereik, hoe mooier de dierendag voor onze honden kan worden!

Doe Mee aan de Actie:

  • Kans op Prijzen: Als blijk van waardering hebben we een leuke actie bedacht. Uit alle donateurs kiezen we 3 gelukkige winnaars voor een klein prijsje. En als klap op de vuurpijl selecteren we 1 hoofdprijswinnaar voor een exclusieve trainingswandeling met twee van onze teamleden. Al onze prijzen zijn gesponsord door ons eigen team.

    De trekking van de winnaars vind plaats op 7 oktober, live op Facebook.

Dank voor Jouw Steun: We willen jullie allemaal alvast enorm bedanken voor jullie steun. Samen kunnen we Dierendag onvergetelijk maken voor onze honden en het verschil in hun leven betekenen. Laten we deze speciale dag vieren en onze viervoetige vrienden laten weten hoeveel ze voor ons betekenen. 🐾❤️

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *