Benny op zoek naar zijn eigen thuis

*Benny is inmiddels geplaatst*

Mijn naam is Benny, ik ben alweer een tijd geleden geboren toen de zon veel scheen. Wat er allemaal precies gebeurd is weet ik echt niet meer, maar ik weet wel dat ik met mijn 2 zusjes opeens hier ging wonen waar ik nu nog steeds woon. Jeetje wat vonden we dat spannend in het begin. Mijn zusjes vonden al snel een fijn ‘thuis’ zoals ze dat hier noemen, maar ik groeide maar door en door en bleef hier al die tijd wonen.

Bij mijn opvang gezin zoals ze zich noemen, en samen met al mijn honden vriendjes. Geweldig vind ik al die andere honden, lekker rennen , spelen, gaten graven en zwemmen. Soms moet ik wel even wennen hoor, als er opeens weer 1 weggaat, naar dat wat ze hier “een eigen thuis” noemen. Ik heb geen idee wat ik me daarbij moet voorstellen, maar het schijnt geweldig te zijn zo’n thuis. Met allemaal speeltjes, een heerlijke mand, lekker spelen in de tuin en een eigen vriendje die niet weggaat zoals ze hier wel doen.

Nu zijn er al best veel mensen geweest voor mij en wat vonden ze me leuk en ik hun natuurlijk ook, vooral de kleine mensen vind ik echt zo lief, maar mijn opvang gezin wil het perfecte thuis voor mij.

Nu heb ik aan ze gevraagd wat ze daarmee bedoelen , blijkbaar is dat bij mensen die al een honden vriendje hebben, zodat ik het makkelijker vind om daar te wonen als ik een grote broer of zus heb als voorbeeld.
En natuurlijk een goed afgesloten tuin, zodat ik daar lekker veilig kan spelen. Nou moet ik het daar wel mee eens zijn, dus ik vroeg me af of er mensen zijn die dit lezen en mij net zo leuk en knap vinden als mijn opvanggezin, en die aan deze wensen voldoen?

Voor mijn première filmpje kijk hier

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *