Smokey

Naam: Smokey nu Bernie
Geslacht: Reu
Leeftijd: 01-03-2015.
Grootte: Middelmaat
Status hond: Herplaatser ivm beëindigen relatie en nu hele dagen alleen moeten zijn
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Goed met kinderen: Ja
Katten: nog onbekend
Woningtype: Bij voorkeur een huis met tuin
Bijzondere dingen: Bernie moet leren nog om langer dan paar uurtjes alleen te zijn
Herkomst: Bulgarije
In Nederland sinds: 16-07-2015

Omschrijing:

Bernie is een ontzettend lieve en mooie reu die ter herplaatsing wordt aangeboden vanuit zijn huidige thuis ivm beeindiging van de relatie en hij nu opeens hele dagen alleen moet zijn, wat hij niet gewend was.

Het is een net opgevoede hond die luistert naar diverse basis commando’s zoals zit, af, poot, blijven. Bernie kan goed aan de riem wandelen, en los kan hij ook in open ruimtes, hij komt netjes terug als je hem roept, zeker als je een lekkere beloning mee hebt . Ook is hij gek op zwemmen. Met andere honden kan hij prima overweg, maar soms moet hij even wennen bij onbekende honden voor die vrolijk mee speelt.

Bernie is een hele dankbare hond, voor iets te eten doet hij alles en valt hem dus ook prima alles mee te leren. Hij vindt het heerlijk om thuis op de bank erbij te komen liggen en lekker te knuffelen. Mocht het wat drukker worden thuis dan kiest hij ervoor om zijn eigen plek in de keuken te gaan liggen.

In zijn huidige thuissituatie woont Bernie samen met een andere oudere hond ( reu ) Dit gaat super goed. Bernie vindt het nix om hele dagen alleen thuis te zijn, omdat er normaal altijd iemand grotendeels thuis was overdag. Bernie is een bench gewend. Omdat z’n baasjes vinden dat hij beter verdiend zoeken wij daarom een plek waar hij niet hele dagen alleen hoeft te zijn, een paar uur kan hij prima echter.

Bernie is erg vrolijk en speels. Hij begroet je vrolijk en kan ook goed alleen met zijn speeltje spelen. Bernie is vrolijk en speels en houd van lekker wandelen, helaas kan dat nu niet meer door de verandering in de thuissituatie en mist hij z’n knuffels en wandelingen. Bernie kan goed samen met kinderen, Een gezin zou leuk voor hem zijn die lekker samen willen spelen.

Kortom, deze hond is een toppertje. Een heerlijke gezeldschapshond die speels en zachtaardig is en die de pech heeft dat z’n baasje uit elkaar zijn gegaan.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

Smokey-25

Smokey-24 Smokey-23 Smokey-22 Smokey-21 Smokey-20 Smokey-19 Smokey-18 Smokey-17 Smokey-16 Smokey-15 Smokey-14 Smokey-13 Smokey-12 Smokey-11 Smokey-10 Smokey-09 Smokey-08 Smokey-07 Smokey-06 Smokey-05 Smokey-04 Smokey-03 Smokey2 Smokey-02 Smokey-01

1789 Totaal aantal bezoekers 2 Bezoekers vandaag