Pipa

Naam: Pipa ( p nest  2017 )
Geslacht: Teef
Leeftijd: 20-09-2016
Grootte: Grote Middelmaat / groot ( bulgaarse herder middelslag kruising )
Status hond: Herplaatser ivm HD
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Goed met kinderen: Ja, maar wij plaatsen haar bij voorkeur bij mensen met oudere kinderen of geen kinderen
Katten: Ja
Woningtype: Bij voorkeur een huis met tuin ivm veel buiten veel ruimte bij vorige eigenaar.
Bijzondere dingen: Pipa is geopereerd aan haar heupen, ze is een geweldig lieve hond die dol is op het buiten leven en aandacht
Herkomst: Bulgarije
In Nederland: 25-02-2017, opnieuw 04-04-2018

Omschrijving:

Lieve Pipa is naar Nederland gekomen als jonge pup van net 5 maanden, toen geadopteerd door een gezin en in September 2017 met grote spoed als herplaatser teruggekomen bij Zalikas.
Waarom zult u denken? Dit omdat de eigenaar het advies had gekregen van de dierenarts om of heel duur bij hem te opereren of haar in te laten slapen in verband met HD.
Natuurlijk konden wij dit niet laten gebeuren en hebben we dringend overlegd met Bulgarije (Animal Rescue Sofia) en is zij in Bulgarije door hun specialist succesvol geopereerd.

Pipa is een geweldige hond, dol op buiten zijn, lief met mensen, goed met andere honden, zeer slim en super betrouwbaar. Ze is gek op en gewend aan andere honden en paarden. Ze is gewend aan veel beweging, die ze ook echt nodig heeft. Ze is een speelse hond die alles leuk en interessant vindt. Het is een gevoelig meisje waarbij de positieve benadering het beste werkt. Straffen is zeker niet nodig, hier wordt ze erg onzeker van.

Pipa heeft bij haar vorige eigenaar altijd los gelopen op het erf om het huis. Hier was ze een prima waakhond. Ze is ervaren als een ongelooflijk lieve en heel erg blije hond.
Aan kleine kinderen is ze niet gewend. We plaatsen haar bij voorkeur daarom niet bij jonge kinderen. Ook zouden wij graag een plek vinden waar ze weer lekker buiten kan zijn, een huis met een omheinde tuin.

Deze lieverd is op 04-04-2018 weer aangekomen in Nederland en verdiend echt zo snel mogelijk dan haar eigen plekje met alle liefde die er bestaat.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

850 Totaal aantal bezoekers 2 Bezoekers vandaag