Babou

Naam: Babou
Geslacht: Teef
Leeftijd: 04-2015
Grootte:  Kleine Middelmaat
Status hond: Herplaatser ivm onzeker blaffen naar visite in huis ( appartement )
Gesteriliseerd/gecastreerd: 
Goed met kinderen: Ja, maar wij plaatsen haar bij voorkeur bij mensen met wat oudere kinderen gewend aan honden of geen kinderen
Katten: Ja
Woningtype: Bij voorkeur een huis met grotere tuin en andere hond (en)
Bijzondere dingen: Babou is 2x terug gekomen helaas als pup en wat ouder, daarom word ze alleen met andere hond geplaatst!
Goed met kinderen: Ja
Katten: Ja
Herkomst: Bulgarije
In Nederland sinds: 12-09-2015

Omschrijving:

Babou, een lieverd die al veel te lang op zoek is naar een forever home.

Babou is een vrolijk kleine middelmaat teef die sociaal met honden is, ze leeft in een groep van meerdere honden en speelt daar heerlijk buiten mee en ze is katten gewend.
Een leuk enthousiast teefje dat ook nog eens speels is en balletjes maar al te graag apporteert.

Babou is een vrolijke hond, die goed aan de riem loopt, prima los kan lopen, gewend is aan de auto en ook graag komt knuffelen.

Toch zit Babou al ruim een jaar in de opvang nadat ze al geadopteerd is geweest!!! Waarom? Tja het is me er gewoon eentje.

Waar ze direct open en blij bekenden ontmoed en kinderen vaak prima vind, vindt Babou nieuwe mensen eerst vaak niks. Dat laat ze binnen dan ook even kort blaffend weten.
Als ze de persoon eenmaal kent begroet ze je blij blaffend en springt vrolijk om je heen.

Omdat Babou gewoon niet direct laat zien wat een geweldig leuk hondje ze eigenlijk is,blijft Babou steeds weer achter.

Wij zijn voor Babou dus op zoek naar een gezin die wel ziet hoe lief en vrolijk en blij en grappig en makkelijk ze eigenlijk is.
Wij plaatsen haar alleen in een gezin waar al een andere hond(en) aanwezig is, dan is Babou simpelweg het gelukkigst. En bij voorkeur met een omheinde tuin.

Deze lieverd is graag actief met haar baas. Ze is slim, behendig en baasgericht. Trainen zou ze daarom fantastisch vinden.
Lekker loslopen in het bos of mee hardlopen en fietsen doet Babou ook goed.

Uiteraard bent u van harte welkom om kennis te komen maken met Babou en dan even de tijd te nemen om aan elkaar te wennen. Met een beetje geduld en koekjes zal zij snel haar ware mooie aard laten zien. Het zou zo fijn zijn als deze lieverd een eigen plekje krijgt, ze verdient het!

Bij ons slaapt Babou braaf in de bench of in de puppie ren met 2 andere honden, speelt dolgraag buiten of binnen met haar speeltjes.
Ze woont samen met andere honden en kan ook een paar uur alleen zijn in de bench. Uiteraard zal dit opnieuw opgebouwd moeten worden in een nieuwe omgeving.

Babou is geboren in 04-2015 en is gesteriliseerd

Filmpjes beschikbaar

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.


Nanda-01 Nanda-02 Nanda-05 Nanda-06 Nanda-07 Nanda-09 Nanda-10Nanda-19Nanda-20Nanda-18Nanda- 24Nanda- 25Nanda- (1)Nanda- (3)Nanda- (4)Nanda- (5)Nanda- (7)Nanda- (8)Nanda- (9)IMG_9581IMG_9564IMG_9561IMG_2654IMG_2652IMG_2615IMG_2614IMG_2613IMG_2611IMG_2609IMG_2602

IMG_2599

7281 Totaal aantal bezoekers 12 Bezoekers vandaag