Babou

Naam: Babou
Geslacht: Teef
Leeftijd: 04-2015
Grootte:  Kleine Middelmaat
Status hond: Herplaatser ivm onzeker blaffen gedrag naar visite in huis ( appartement )
Gesteriliseerd/gecastreerd: 
Goed met kinderen: Ja, maar wij plaatsen haar bij voorkeur bij mensen met wat oudere kinderen gewend aan honden of geen kinderen
Katten: Ja
Woningtype: Bij voorkeur een huis met grotere tuin en andere hond (en)
Bijzondere dingen: Babou is 2x terug gekomen helaas als pup en wat ouder, daarom word ze alleen met andere hond geplaatst!
Goed met kinderen: Ja
Katten: Ja
Herkomst: Bulgarije
In Nederland sinds: 12-09-2015

Omschrijving:

Babou .. dat is me er eentje. Gek op kindjes, haar opvanggezin, sociaal met honden en is katten gewend.
Een leuk teefje dat ook nog eens speels is en balletjes maar al te graag apporteert. Babou is een vrolijke hond. Ze is lief en enthousiast, wel vaak eerst even terughoudend.

Toch zit Babou al een jaar in de opvang!!! Waarom? Tja het is me er gewoon eentje. Waar ze direct open en blij kindjes ontmoet en bekenden, vindt Babou nieuwe mensen eerst vaak nix. Dat laat ze ook even blaffend weten.
Als ze de persoon eenmaal kent begroet ze je blij.
En daar de kindjes nu eenmaal niet beslissen over een adoptie hondje maar de papa’s en mama’s die, door haar eerste (blaffende) ontmoeting, niet zien wat een geweldig leuk hondje ze eigenlijk is, blijft Babou steeds weer achter.

Wij zijn voor Babou dus op zoek naar een gezin met (iets oudere) kinderen.
Wij plaatsen haar alleen in een gezin waar al een andere hond(en) aanwezig is, dan is Babou simpelweg het gelukkigst. En bij voorkeur met een omheinde tuin.
Deze lieverd is graag actief met haar baas. Ze is slim, behendig en baasgericht. Trainen zou ze daarom fantastisch vinden. Lekker loslopen in het bos of mee hardlopen en fietsen doet Babou ook goed.

Uiteraard bent u van harte welkom om kennis te komen maken met Babou en dan even de tijd te nemen om aan elkaar te wennen. Met een beetje geduld en koekjes zal zij snel haar ware mooie aard laten zien. Het zou zo fijn zijn als deze lieverd een eigen plekje krijgt, ze verdient het!
Bij ons slaapt Babou braaf in de bench of in de puppie ren met 2 andere honden, speelt dolgraag buiten of binnen met haar speeltjes.
Ze woont samen met andere honden en kan ook een paar uur alleen zijn. Uiteraard zal dit opnieuw opgebouwd moeten worden in een nieuwe omgeving.

Filmpjes beschikbaar

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.


Nanda-01 Nanda-02 Nanda-05 Nanda-06 Nanda-07 Nanda-09 Nanda-10Nanda-19Nanda-20Nanda-18Nanda- 24Nanda- 25Nanda- (1)Nanda- (3)Nanda- (4)Nanda- (5)Nanda- (7)Nanda- (8)Nanda- (9)IMG_9581IMG_9564IMG_9561IMG_2654IMG_2652IMG_2615IMG_2614IMG_2613IMG_2611IMG_2609IMG_2602

IMG_2599

4821 Totaal aantal bezoekers 8 Bezoekers vandaag