Lucy

Naam: Lucy nu Mo bij het gezin
Geslacht: Teef
Leeftijd: 01-05-2015
Grootte: Middelmaat
Status hond: Herplaatser ivm onzeker gedrag naar visite in huis
Gesteriliseerd/gecastreerd:  Ja
Goed met kinderen: Ja, maar wij plaatsen haar bij voorkeur bij mensen met kinderen  gewend aan honden of geen kinderen
Katten: Onbekend
Woningtype: Bij voorkeur een huis met grotere tuin en andere hond (en)
Bijzondere dingen: Mo vind visite wisselend spannend, heeft ziekte van Addison en krijgt hier elke dag medicatie voor
In Nederland sinds: 12-09-2015

Omschrijving:

Mo is op zoek naar een warm, liefdevol en fijne baas. Deze prachtige hond is op zoek naar een nieuwe, ervaren baas die genoeg ruimte en tijd heeft om Mo de begeleiding te geven die zij nodig heeft.

Wij vragen specifiek om ruimte en tijd, omdat Mo uit een gezin komt waar zij ervaren dat Mo gestrest raakt door het drukke leven van een gezin. Het is voor het gezin een geweldige hond, maar door haar bescherminstinct en wat onzekere karakter reageerde ze niet goed op de inloop van visite.
Mo moest daarom naar een aparte ruimte, omdat Mo erg wisselend kan reageren op verschillende mensen. Uiteraard vond Mo het niet leuk om in een aparte ruimte te zijn en ging daar veel blaffen.
Deze situatie is voor Mo niet prettig en uit liefde voor dit mooie dier wil het huidige gezin een rustig thuis voor haar zoeken. Mo kan erg goed samen met andere honden en vindt het heerlijk om buiten lekker los te lopen. Een tuin is daarom wel een pre en het liefst met een andere stabiele hond. Vermoedelijk is Mo een getekende kruising boerenfox, windhond, herder, husky (en wellicht nog meer….).
Tot op heden volgt Mo verschillende honden-cursussen oa breitensport. Mo is slim, speels en aanhankelijk en goed gesocialiseerd met andere honden.

Wel heeft Mo een (bij)nierziekte, Addison, Een ziekte waarmee voorzichtig omgegaan moet worden met stress. Mo krijgt hiervoor medicijnen waarvoor de kosten ongeveer €30 per maand zijn.

Wilt u meer informatie of wilt u haar bezoeken? Vul dan een intakeformulier in.

Lucy-07

 

 

 

 

3340 Totaal aantal bezoekers 2 Bezoekers vandaag