King

Naam: King
Geslacht: Reu
Leeftijd:  03-2015
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Grootte:  kleine middelmaat
Goed met kinderen: Ja
Katten: Ja
Herkomst: Bulgarije
In Nederland sinds: 16-07-2015

Omschrijving:

King is een lieve onderdanige hond met onzekere kanten. Hij zoekt baasjes met hondenervaring die hem een plek met beperkte prikkels wat betreft bezoek in huis en het passeren van honden op straat kunnen bieden.

Hij is als heerlijke speelse pup geadopteerd en deed het goed maar helaas na 2 negatieve ervaringen met andere honden waar hij door gegrepen is in een neerwaartse spiraal gekomen.

In combinatie de zwangerschap en later met hun baby lukt de baasjes het niet om hem hier voldoende weer uit te krijgen en zoeken we daarom een ander thuis.
King kent wat basis commando’s en luistert in basis goed. Hij kan op zich ook los lopen op rustige plekken.

Aan de lijn kan hij onrustig zijn en andere honden vindt hij sinds een nare ervaring met een hond spannend.
Met wat aandacht kan je hem prima met wandelen daarin begeleiden, in zijn opvanggezin word hij getraind met muilkorf met andere honden van verschillende leeftijd en grootte zodat hij weer positieve ervaringen op kan doen. ( filmpjes opvraagbaar )
Hij kan prima een paar uurtjes in de bench alleen thuis zijn.
Voor eigen mensen en de mensen die hij goed kent een schat, maar bezoek is spannend en hoe minder bekend hoe enger hij ze vindt, al gaat dit in het opvanggezin heel erg goed.

King is een actieve hond, die uitermate geschikt zou zijn voor mensen die wat rustiger wonen en of grote tuin hebben, die het leuk vinden om met een hond te trainen, hij heeft veel energie, is zeer blij en leert super snel en werkt graag met je. Hij is dol op apporteren.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

King-02King-03King-04King-05King-06King-07King-08King-10King-11King-12King-13King-14King-15King-16King-17King-18

3224 Totaal aantal bezoekers 2 Bezoekers vandaag