King

Naam: King
Geslacht: Reu
Leeftijd:  03-2015
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Grootte:  Middelmaat
Status hond: Herplaatser wegens gebeten als jonge hond en door komst baby niet meer kunnen begeleiden
Goed met kinderen: 
Katten: Nee
Woningtype: Bij voorkeur een huis met tuin met goede omheining
Bijzondere dingen: King is erg onzeker in veel nieuwe situaties, maar is echt een verschrikkelijk lieve hond
Herkomst: Bulgarije
In Nederland sinds: 16-07-2015

Omschrijving:

King is een lieve onderdanige hond met onzekere kanten. Hij zoekt baasjes met hondenervaring die hem een plek met beperkte prikkels wat betreft bezoek in huis en het passeren van honden op straat kunnen bieden.

Hij is als heerlijke speelse pup geadopteerd en deed het goed maar helaas na 2 negatieve ervaringen met andere honden waar hij door gegrepen is in een neerwaartse spiraal gekomen.

In combinatie de zwangerschap en later met hun baby lukt de baasjes het niet om hem hier voldoende weer uit te krijgen en zoeken we daarom een ander thuis.
King kent wat basis commando’s en luistert in basis goed. Hij kan op zich ook los lopen op rustige plekken.

Aan de lijn kan hij onrustig zijn en andere honden vindt hij sinds een nare ervaring met een hond spannend.
Met wat aandacht kan je hem prima met wandelen daarin begeleiden, in zijn opvanggezin is hij getraind met andere honden en gaat dit na gewenning weer de goede kant op en wil hij graag spelen. ( filmpje opvraag baar )
Hij kan prima een paar uurtjes in de bench alleen thuis zijn.
Voor eigen mensen en de mensen die hij goed kent een schat, maar bezoek is spannend en hoe minder bekend hoe enger hij ze vindt, al gaat dit in het opvanggezin heel erg goed.

King is een actieve hond, die uitermate geschikt zou zijn voor mensen die wat rustiger wonen en of grote tuin hebben, die het leuk vinden om met een hond te trainen, hij heeft veel energie, is zeer blij en leert super snel en werkt graag met je. Hij is dol op apporteren.

Op dit moment doet King mee aan een trainingsprogramma sinds 1 maand waar elke dag met andere mensen met hem word getraind, gewandeld, getraind met behendigheid en hij draait sinds 1 week ook in het vrijwilligers programma mee. King is inmiddels bijna zo ver dat hij prima geplaatst kan worden bij de juiste baas die hem de sturing en vertrouwen geeft waardoor hij een heerlijke lieve hond kan zijn. King kan eventueel met Kensi of 1 van onze andere honden samen geplaatst worden.
Vanzelfsprekend word er goed gekeken naar de juiste match en een goede begeleiding aangeboden.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje bezoeken? Vul dan snel het intakeformulier in.

King-02King-03King-04King-05King-06King-07King-08King-10King-11King-12King-13King-14King-15King-16King-17King-18

4546 Totaal aantal bezoekers 8 Bezoekers vandaag