Scooby Doo

Naam: Scooby Doo (Leather Heads nest )
Geslacht: Reu
Leeftijd:  26-11-2017
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Grootte:  Middelmaat
Goed met kinderen: Ja
Katten: Ja
Herkomst: Bulgarije
In Nederland bij Zalikas: 04-04-2018
Omschrijving:

Scooby Doo, werd samen met zijn nestgenootjes gevonden in het land van herkomst (Bulgarije). Gelukkig zijn ze daar goed opgevangen in een opvanggezin en al deels gesocialiseerd met andere honden, dieren en mensen.
3 van het nest is in Bulgarije al geadopteerd, de 3 bruine van nest, de 3 zwarte met bruine gloed zijn naar Nederland gekomen om ook een super fijn thuis te vinden.

Scooby Doo is een hele speelse vrolijke pup, die goed met honden kan. Hij is echt dol op honden en daarom plaatsen wij hem graag samen met of al bij een hond. Scooby is erg nieuwsgierig, maar in begin nog een klein beetje verlegen is als hij je niet kent.
Voor voer doet hij alles en samen met speeltjes spelen vindt hij echt heel erg leuk. Scooby is gewend om mee te gaan met de auto, met de trein, kan goed los lopen en goed aan de lijn, kan prima overweg met kinderen en is gewend om in de bench te slapen.

Het is een prachtige schat, maar zoals elke pup zal ook Scooby Doo nog de nodige dingen moeten leren.

Deze lieverd is op 04-04-2018 aangekomen in het opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd adopteren?  Vul dan snel een intakeformulier in.

2318 Totaal aantal bezoekers 2 Bezoekers vandaag