Bobby

Naam: Bobby ( Little nest )
Geslacht: Reu
Leeftijd:  20-08-2017
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Grootte:  Klein
Goed met kinderen: Ja
Katten: Ja
Herkomst: Bulgarije
In Nederland bij Zalikas: 03-02-2018
Omschrijving:

Onze prachtige Bobby is met zijn 3 zussen naar de shelter gebracht toen ze ca. 15 weken waren. Hij heeft van jongs af aan met zijn moeder gewoond in een gezin in het land van herkomst.

Hij is sociaal met honden en gewend aan katten. Aan mensen moeten hij soms even wennen maar als hij je eenmaal kent dan knuffelt hij je helemaal plat en stopt hij niet met knuffelen, spelen en kwispelen.
Het is echt een stoere macho vindt hij zelf maar het is een speels kereltje die het in zijn opvanggezin heel goed doet. Hij kan soms wel onzeker zijn maar hij heeft ook echt het terrier karakter en mensen moeten daar wel goed op inspringen. Hij loopt graag met z`n speeltjes rond, of speelt samen met de andere pups.

Hij kan al prima aan de lijn  lopen, ook los is hij gewend met omheining, slapen kan hij braaf in de bench, maar zoals elke pup zal ook Bobby nog de nodige dingen moeten leren.

Bobby is geboren op 23-08-2017 en is inmiddels gecastreerd. Hij zal naar verwachting niet zo heel groot worden want hij staat vrij kort op zijn pootjes.

Dit kereltje is op 3 februari aangekomen in zijn opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren?  Vul dan snel een intakeformulier in.

976 Totaal aantal bezoekers 2 Bezoekers vandaag