Nieuwspagina

Benny op zoek naar zijn eigen thuis

18-12-2019

Mijn naam is Benny, ik ben alweer een tijd geleden geboren toen de zon veel scheen. Wat er allemaal precies gebeurd is weet ik echt niet meer, maar ik weet wel dat ik met mijn 2 zusjes opeens hier ging wonen waar ik nu nog steeds woon. Jeetje wat vonden we dat spannend in het begin. Mijn zusjes vonden al snel een fijn ‘thuis’ zoals ze dat hier noemen, maar ik groeide maar door en door en bleef hier al die tijd wonen.

Bij mijn opvang gezin zoals ze zich noemen, en samen met al mijn honden vriendjes. Geweldig vind ik al die andere honden, lekker rennen , spelen, gaten graven en zwemmen. Soms moet ik wel even wennen hoor, als er opeens weer 1 weggaat, naar dat wat ze hier “een eigen thuis” noemen. Ik heb geen idee wat ik me daarbij moet voorstellen, maar het schijnt geweldig te zijn zo’n thuis. Met allemaal speeltjes, een heerlijke mand, lekker spelen in de tuin en een eigen vriendje die niet weggaat zoals ze hier wel doen.

Nu zijn er al best veel mensen geweest voor mij en wat vonden ze me leuk en ik hun natuurlijk ook, vooral de kleine mensen vind ik echt zo lief, maar mijn opvang gezin wil het perfecte thuis voor mij.

Nu heb ik aan ze gevraagd wat ze daarmee bedoelen , blijkbaar is dat bij mensen die al een honden vriendje hebben, zodat ik het makkelijker vind om daar te wonen als ik een grote broer of zus heb als voorbeeld.
En natuurlijk een goed afgesloten tuin, zodat ik daar lekker veilig kan spelen. Nou moet ik het daar wel mee eens zijn, dus ik vroeg me af of er mensen zijn die dit lezen en mij net zo leuk en knap vinden als mijn opvanggezin, en die aan deze wensen voldoen?

Voor mijn première filmpje kijk hier


Sugar en de ontploffing

17-12-2019

Daar ben ik dan, Sugar, zo noemden ze mij toen ik in het verre België ging wonen bij mijn nieuwe gezin. Eigenlijk wilden ze een meisje maar het kindje van de baas nam mij mee. Ik was heel blij met de lieve zoete naam voor de super schattige pup die ik was, maar blijkbaar was ik uiteindelijk toch niet zo zoet. Sinds kort woon ik weer bij mijn opvang mama.

Ik ben ontzettend lief met katten en kan goed overweg met honden. Cas, die ook bij mijn opvang mama woont, vind ik echt geweldig bijvoorbeeld. Ik vind het ook heel erg leuk om met wat oudere kinderen samen te zijn. Ik vind spelen erg leuk en kan al best goed luisteren, al zeg ik het zelf. Soms moet ik even wennen aan nieuwe mensen, want die ken ik dan helemaal nog niet. Maar zodra die even met mij wandelen of spelen zijn ze best tof.

Maar mijn allergrootste hobby op dit moment is toch wel dingen laten ontploffen, weet ik veel dat dat eigenlijk niet zo zoet is. Het is gewoonweg echt zo leuk om te doen, vinden jullie mij niet ontzettend knap? Nu ben ik opnieuw op zoek naar een eigen thuis waar ik wel voor altijd kan blijven. Misschien wel met een gezellig vriendje waar ik samen mijn grootste hobby mee uit kan oefenen.

“Maar ik beloof dat zodra ik groot ben, ik een nieuwe hobby zal zoeken. Samen met jou, mijn nieuwe baasjes?!”  

Kerstwensen

10-12-2019

Nu Sinterklaas het land weer uit is, begint langzaam de kerstsfeer te komen. Versieringen worden opgehangen, lichtjes komen weer in huis en buiten en de kerstbomen worden weer neergezet. Ook wij zijn al helemaal in de kerstsfeer, deel daarom je allerleukste kerstfoto en kerstwens met je hond op onze pagina.
klik op de link om een foto te plaatsen als reactie.


Dogalert!

08-12-2019

En dan realistische cijfers… 
 
Teveel honden dood of nog steeds vermist en zoals ze zeggen zal deze maand nog erger worden.
Zie onze december actie over de veiligheids tuigen. de martingale halsbanden en het dubbel lijnen !!!
Laten we met ze allen proberen te voorkomen dat u hond de volgende is.
 

Een mooi gedicht!

04-12-2019

Echt een geweldig gedicht van Ivan over 1 van onze schatjes die nu een geweldig leven heeft.

‘Don’t shop but adopt, je komt het elke keer weer tegen. Is er nu niets dat het mensdom stopt, blijven fokken is geen zegen! Blitz de kleine Bulgaar, dolend langs het asiel…………..Lees verder voor de rest van het gedicht

Heeft u net als wij genoten van zijn gedicht, hij schrijft nog veel meer prachtige gedichten die u  hier kunt lezen


Lieve bijzondere Julie

03-12-2019Zie dit meisje nou eens zitten. Op de uitkijk, wachtend op een nieuw baasje.
Onbegrijpelijk dat er nog steeds niemand voor haar is geweest om te kijken of ze bij hun thuis past.
Julie is alweer bijna 5 maand in de opvang. 5!!maand!!
Waarom wil niemand dit vreselijk grappige, schattige hondje hebben?

Ja, ze heeft een gebruiksaanwijzing, maar hebben we die niet allemaal??

Mocht je nou toevallig wél interesse hebben in Julie, dan kan je een intakeformulier voor haar invullen en misschien krijgt Julie dan ook eindelijk haar baasje waar ze zo ontzettend naar verlangd.!!!!December actie!!!

01-12-2019

Onze december actie gaat vandaag van start
!!! Belangrijk !!!
Lees graag even dit artikel.
Voor meer informatie over onze volledige actie en voor een bestelling van onze tuigen kunt u meer lezen op
onze tuigen pagina


Black Friday

29-11-2019

Vandaag schijnt het Black Friday te zijn. Mijn opvang mama vertelde net voor ik naar bed ging dat er allemaal zwarte honden in het zonnetje gezet worden, nou weinig zon gezien vandaag maar het schijnt wel bijzonder te zijn. Blijkbaar moest ze hard denken en bedacht toen dat ik ook zwart ben haha het gekke mens ziet blijkbaar niet eens meer dat ik niet wit ben zoals de honden waar ik bij woon. 🙄 Hartstikke laat natuurlijk weer voor ik mezelf dus even kan promoten, want we hadden het vandaag zo druk met lekker spelen in de tuin, kluiven op de nieuwe hoefjes en in het raamkozijn staan omdat er visite was voor mijn pleegbroertje.

Maar ja zo erg is dat niet, ‘ dat mensen even een tijdje moesten wachten op wat ik te vertellen heb’ Want geduld hebben is iets wat je bij mij toch ook zal moeten hebben. Ik ben namelijk best een bijzondere hond al zeg ik het zelf. Ik ben echt heel erg leuk, maar ik vind dingen gewoon allemaal een beetje gek. Wil je meer van mij weten, dat kan hoor op de website kun je meer van mij lezen, ik ben zelfs van plan zo nu en dan mijn avonturen te delen. Zoals we vandaag trouwens echt een super leuk filmpje hebben gedeeld over voor eerst weer in de tuin spelen. Maar niet vandaag, nu moet ik eerst gaan slapen. 😴 Tot de volgende….
 

Aankomst hondjes

14-07-2018

Aankomst van de nieuwe hondjes die komen naar Nederland, indien u interesse heeft voor een hondje kijk u gerust eens op onze jonger dan pagina en/of vul een intake formulier in. Dan wordt z.s.m contact met u op genomen door 1 van onze medewerkers.


Wij streven voor de veiligheid van al onze honden.

2018

Vanaf heden gaan alle honden vanuit Zalikas verplicht met een goed passende veiligheidstuig & halsband naar hun nieuwe gezin. Zie ook voor verdere uitleg en voorbeelden onze tuigen pagina