Ollie

 

Naam: West ( Windrichtingen nest ) Nu ollie
Geslacht: Reu
Leeftijd:  01-09-2017
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Grootte:  Middelmaat
Goed met kinderen:  Wij plaatsen ollie liever niet met kleine kinderen omdat hij die niet gewend is.
Katten: Ja
Herkomst: Bulgarije
In Nederland bij Zalikas: 16 februari 2018
Omschrijving:

Onze lieve West was samen met zijn broertjes en zusje gevonden in een doos die verborgen stond in een park.

Ze hebben het geluk gehad naar het shelter gebracht te worden waar ze er weer voor gezorgd hebben dat ze terecht kwamen bij het favoriete fostergezin van ARS.

Ze zijn daar vanaf  1 week oud to 15 weken liefdevol opgevangen, speciaal door Oma, wiens hart smelt, elke keer als er puppies opgevangen moeten worden. Hierdoor zijn ze al zwaar verwend en goed gewend aan mensen en aan honden en katten want die zijn daar ook volop aanwezig.

West nu Ollie is bij ons terug wegens omstandigheden.
Ollie is een mooie en lieve vent, die soms nog wat onzeker kan zijn in sommige situaties als die niet goed begeleid word.
Dit schatje heeft het geluk om te mogen trainen en in huis te verblijven bij onze gedragsdeskundige en doet het daar ontzettend goed samen met de honden en kat in huis.

Hij gaat graag mee wandelen, leert elke dag een stukje zekerder worden en is zich langzaam aan het ontwikkelen tot de prachtige puber die hij is.
Hij houd erg van knuffelen, spelen vind hij leuk, kan mee naar een café of terras.  Kan prima met andere honden overweg, is gewend aan de trein en kan goed met de auto mee.

Wij zoeken voor deze prachtige vent een rustige huishouden waar hij de juiste begeleiding krijgt, bij mensen die met hem willen trainen, wandelen en hem voldoende zijn rust geven.

Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd adopteren?  Vul dan snel een intakeformulier in.

Video van Ollie te bekijken
857 Totaal aantal bezoekers 2 Bezoekers vandaag